Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Alıyorum (ACİL HELP)


cicibeybe

Öne çıkan mesajlar

Yarın yurtdışına dönüyorum
Annemin bilgisayarı bozulmuş benim laptopı ona bırakmam gerekiyor. Haliyle yeni laptop vakti ! Oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarı, hatta division'ı denemek istiyorum özellikle. Bu aşağıdaki bilgisayarlar yeterli gibi duruyor mediumda oynamak için, 4.000 TL'nin üstüne de çıkmak istemiyorum açıkçası. Neyse kısa keseyim şu 3 bilgisayarı beğendim fiyat/performans olarak:

Lenovo

Asus

MSI


Bir de Hollanda'dan şu bilgisayarı alabilirim, VAT'ı geri alabiliyorsam (cahilim bu konuda) 3.500e falan geliyor sanırım:

Hollanda Asus


Tavsiyelerinize göre yarın sabah alacağım bilgisayarı :) Şimdiden çok teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VAT iadesi konusunda tecrübeliyim anlatayım;

Bilgisayarı alırken, aldığın yere baştan Tax Free anlaşmalı olup olmadıklarını sor. Özel bir belge dolduruyorlar iade için.
Hava alanına gittiğin zaman Tax Refund Office'in nerede olduğunu sor. Gidiyorsun orada belgelerini verip kaşeletiyorsun faturanı. Eğer ürünü aldığın ülkede ikamet ediyorsan(oturma izni vb) para iadesini dönüşte firmadan alıyorsun. Orada yaşamıyorsan direk Office'de nakit ödüyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 markadan da laptop kullandım.

lenovo fiziksel kalite olarak en iyisi. gerçekten taş gibi makine ama hantal ve ağır oluyor modelleri genelde. msi tavsiye etmem çok sorun yaşamıştım zırt pırt arıza veriyodu. lenovodan sonra asus tavsiye ederim. 2009da üni projesi için almıştım annem hala kullanıyor. biraz uğraşsam hala catia çalıştırır ki abaqus kullanarak tez yazdım asus laptopımda. sonuç olarak model içeriğinden bağımsız bana en sıcak gelen ürün lenovo .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda'da oturuyorum. Baktım hem iş uzayacak, hem harcayacak vaktim yok. Burada bilgisayarımı bırakacağım birde. Oraya bomboş gideceğim ve tez yazımı falan var uğraşılması gereken. Yoğun bir dönem yani.

Haliyle gittim Asusu aldım. Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

@Esh

Bence de 960M için 4 bin vermek saçma abi, 950M için de 3.000 vermek saçma hatta. Ama çok pahalılanmış bilgisayarlar ya. Toplama imkanım da yok, laptop almak zorundayım. Fiyat/Performans en makulu bu gibiydi açıkçası. Fiyatın aq ya, MSI olsun pahalı olsun diyecektim ama buradaki olumsuz yorum sağolsun elim gitmedi :D

Artakalan paraylada babama age ofluk bilgisayar alırım işte ikinci el fln:)

Tekrar tekrar teşekkürler yorumlar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...