Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pogo Stick :)

Core

Öne çıkan mesajlar

mesela Amazon.com'da baya var..
http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/ref=pd_kk_sr_1/102-3605769-1688146?index=blended&field-keywords=pogo%20sticks
Amazon TR'ye urun gonderiyor mu?
Bir de verdigim linke bakarsaniz Pogo Stick'lerin yaninda parantez icinde LBS degerleri yaziyor. Bu degeler neyi ifade ediypr acaba?
Ornegin: (90 to 200 lbs)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

hastaymışsınız harbiden de

fotoya bakmay üşeniordum da

bu yaştan sonra ne yapacaksınız

ginger degil ki taşısın sizi bir yere:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende küçükken büyük şişme balonlar vardı böle üzerine oturuyordun zıp zıp zıplıyodum sonra komşulardan fırça yiyodum..

Bence de böyle şeyler alma parana yazık sıkılırsın bir süre sonra..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

ya "hastaymissiniz" seklinde mesaj atan kisiler; kim oluosunuz? benim hasta olup olmayacagimi belirleyen ve ciddi anlamda egitim almis mercilermisiniz siz?
ben bunu alicam, bana ancak oneri verin nerden alabilecegime dair.Bunun disinda mesaj atmak isteyenler garbagede takilabilirler.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
şeker görünüyorlar, fakat biraz sakat gibi..
düşünsenize anneanne veya babanneniz biniyor onlara :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Sosyal ağlarda paylaş

lol düşer bundan insan, çizgifilmlerde olanlardan sonra tırsılır yada[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 30 Ocak 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...