Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pogo Stick :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
b1raz bilgin warsa aç1klar m1s1n ne oldugunu??[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır,
Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir.
Mesaj tarihi:
İngiltereye gittiğimde almiştim. Alirken çok hevesliydim ama alinca çok bayil 1şi olduğunu anladim alma bence parana yazik ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
hastaymışsınız harbiden de

fotoya bakmay üşeniordum da

bu yaştan sonra ne yapacaksınız

ginger degil ki taşısın sizi bir yere:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
Bende küçükken büyük şişme balonlar vardı böle üzerine oturuyordun zıp zıp zıplıyodum sonra komşulardan fırça yiyodum..

Bence de böyle şeyler alma parana yazık sıkılırsın bir süre sonra..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
ya "hastaymissiniz" seklinde mesaj atan kisiler; kim oluosunuz? benim hasta olup olmayacagimi belirleyen ve ciddi anlamda egitim almis mercilermisiniz siz?
ben bunu alicam, bana ancak oneri verin nerden alabilecegime dair.Bunun disinda mesaj atmak isteyenler garbagede takilabilirler.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Mesaj tarihi:
lol düşer bundan insan, çizgifilmlerde olanlardan sonra tırsılır yada[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 30 Ocak 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzel bişeye benzior ama sakat gibi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
ufakken az mi zip zip zip ziplardim be .

ehe cok zevkli bir sey hatta aliskalik bile yapiyor :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...