Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elfçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onuda denedi odrin aklına gelecek gereksiz bir ton site vardı hatta Lort kendi sitesinde bile araştırdım yok yok yok deli oldum Arwen'i arasam caba olurmu :D :D :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
Arwen aranmaz arwen yasanır =P

Gecenin bu saatinde bu kadar geyik napiym. Bu arada suraya bi bak derim aradıgını belki bulabilirsin?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Valla çok saolun bu yerler inanılmaz işe yarıdı ancak sözlük lazım yaa ve microsof world yazabilmem için harfleride lazım :( ben Elf rp'si yaparımda genelde yazılarımda bu şekilde olması lazım :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
ufak bir sorun var. Latin harfleri ve bu harfler birbirlerinin tam karşılığı değiller. Klavyen bu dile uyumlu değil, ufak kağıt parçaları üzerine karakterleri çizip tuşların üstüne yapıştırman lazım. (Babam ilk f-q klavye değişimini böyle yapmıştı :))[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows.
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mesaj tarihi:
Prangada aylık haftalık derslerı hedelerı oluyordu da bu Fınceye benzeyen uyduruk dılı ne yapıcaksın merak ettım[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
tabi abi iş başvurularında bi ingilizce bi elfçe gerekiyo[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Hoca malsa evet..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Onu öğrenene kadar dilinle yazılmış dersi öğren sonuçta ileride ÖSS kapısında elfce melfce sırada ne varsa iyi bir ciflerler senelerin gibi..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Dalga geçilcek bişi diil arkadaşlar..

Tolkien bildiğiniz üzere dil bilimci ve elfçede çoğu dil gibi grameri bir dil.
Hobi olarak uğraşılabilecek birşey..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
said:
Odrin, 11 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Üniversitelerde de seçmeli ders olarak veriliyor ve 2 dönem sürüyor.Boru değil yani

oha ciddimiisn?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
Tolkien deyip de geçmeyin adam yepyeni bir çığır açtı.Yüzüklerin efendisi 3'lemesini okuduysanız ilk kitabındaki önsözü hatırlarsınız.İlk yayımlandığı tarihte bile oldukça geniş birkesimde büyük bir etki yaratmış bir seri.Bundan sonra da Tolkien ve yarattığı akım hakkında bi sürü araştırmalar yapıldı.Üniversitelerde ders konusu oldu.Ölümünden sonra basılan Silmarillion için Oxford üniversitesinde Tolkien şurası kuruldu ve oğlu başta olmak üzere bir sürü saygın profesör kitabın hazırlanmasında görev aldı.
Mesaj tarihi:
yaa ben rplerde hep elf oynadım en azında bir iki keime bilip onları kullanıp diğer playerleri deli etmek için lazım ve bazen buraya yazarım siz deli olursunuz :D:D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
  • Yeni Oluştur...