Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

real madrid yeni sezon transfer butcesi 169 milyon euro


Infeqted

Öne çıkan mesajlar

hepsi hücuma dönük oyuncular...real madrid hep aynı hatayı yapıyor.Ortasaha ve forvete dünya yıldızlarını dolduruyor defansı ise geçiştirerek basit transferler yapıyorlar.Tamam roberto carlos,samuel çok iyi oyuncular ama alternatifleri yok ve diğer oyuncular gibi tam birer dünya yıldızı değiller...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abicim allah askina bir insan totti ve ronaldinho yu neden birlikte isterki resmen paranin fazla gelip bir yerlerini dürtme olayi olmus bu heriflere:)
bu dediklerin olursa real seneye yine cuvallar....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu transferlerle hiç bir takım çuvallamaz. orda öyle adamlar varki kaleye koysan oynar. o takımdan her maçta 2 kişi formda olsa en az 3 atarlar.

bu transferlerde imkansız bence. kim satacak şevşenkoyu, ronaldinho yu. İnter ayda yılda sağlam bir transfer yapmış satarmı adrianoyu. vieri gibi emekli edene kadar bırakmazlar. manu 45 e aldı rooneyi, 60 dan aşşa satmaz. nistelrooy a da bir o kadar desen. para dayanmaz kısaca. Bu arada Arsenal başkanı amcam güzel söylemiş, ağzına sağlık.[signature][hline]Deli333
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalık ya...zaten kadroları yıldızlar karması...daha kime ihtiyaçları varki???[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas kimse cuvallamaz olsayidi simdi real ispanya liginde barcanin 7 puan gerisinde olmazdi...
bunu tartismaya gerek yok bir manda yildiz alsalar iyi bir t.direktörsüz ve takim ruhsuz bir sey olmaz[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Real manen başarız olsada madden gayet başarılı adamlarda sonuçta maddi başarıya odaklanmış durumdalar o yüzden bunlar Shevişenko ya direk yazarlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 28 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
sadece YENI alacaklari oyuncular icin

almayi dusundukleri ise

Milan'dan Shevchenko ve Kaka, Inter'den Adriano, Roma'dan Totti, Manchester United'dan Rooney ve Ruud van Nistelrooy, Barcelona'dan Ronaldinho, Arsenal'den Henry.

imis


sadece tottiye ihtimal veriorm gerisi gelmez bence[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 28 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Totti sorunlu insan zaten onlarda bir adet Beckham var tekrar düşündüm ve Figo yerine birilerini alacaklar diye tahmin ediyorum

ewet figo'nun yerine alacaklarını vben de duydum. hani Cristiano Ronaldo fena olmaz di mi?[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Real'in bu kadar transfere hiç ihtiyacı yok...
Onlara gerekli olan tek mevkii DC :)
Bu da;Nesta ve Cannavaro alınarak giderilir sadece...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...