Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eeh bana söz düsermi bilmiyorm ama Critics On dediğine göre biraz critic yapalim bari Öncelikle Resim genel olarak gayet güzel , hatta cok iyi. Ama ışık nerden düşüyor , biraz belirsizlik var. Hocalarimizin dediği gibi zamaninda -Nesnelere görülmesini saglayan ışıklandirma dir .Işıklanridma biraz garip. Hatta belli köşeden düşüyor diye düşünseydin ve ona göre yapsa idin gölgelendirmeleri.Cok daha farkli gözükürdü.Ha birde Başinin arkasindaki plaka sanki daha bir yuvarlakımsı olmali idi. Gerci ben ne anlarim ki resimden ben heykeltraşim. :D ileri uzattigi elin üst parmaklarina biraz ışık sag omuzun ve zırhın üstüne biraz daha ışık olursa daha bir 3 boyutlu gözükürdü. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 21 Ocak 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraaz tarafından 21 Ocak 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Kraaz, 21 Ocak 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Başinin arkasindaki plaka sanki daha bir yuvarlakımsı olmali idi.bunu ben de soyledim bikac sayfa once de anlayan olmadı sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 niye anlamıyalım olm ? :)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 nebliyim abi tepki gelmeyince ben de seyettim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yanlış ışıklandırma aslında üst level bi ressam büyüsüdür.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: horacegoesskiing, 22 Ocak 2005 13:22 tarihinde demiş ki: yanlış ışıklandırma aslında üst level bi ressam büyüsüdür. kesinlikle super bi deyis..harikalar dogurabilior bide bence gogus kismindaki zirhin metal den cok tahta etkisi almasi kalemle yaptigin taramalardan ve kullandigin isik ve golgelerden olmus..sag koldaki armorda tam olarak metal hissi uyanmis.renklendirmeyi sketch uzerine dusuk opacity li fircalarla yaptigini saniorum o yuzden tahta dokusu yokolmamis..devianttan takip ediorum zaten islerini , kalem bilgin,kullanisin, cizimin mukemmel..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bizden ayrılmayın eüheh ;)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 muhtesem be !!bide starcraft marine çizsene istek resim :D[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ohhannes diyorum... merak ettim pantalonu falan nası boyadın... "kalemle"[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aa. bişi dicem. parçaların üstünde ayrı ayrı uğraşmadan önce global bi tonlama yapman, senin istediğin yumuşacık geçişli tarzdan biraz uzaklaştırsa da, daha doğru bi resim yapmana olanak sağlıycaktır. miiferin arkası düz diil yuvarlak olcaktır mesela.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ii de orası yanlış anlaşılmış migferin arkası üçken yanlardan düz görünüyor o yüzden ? resimlerde anlatım bozuklugu hoca:bishop. ders 3[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 robocop un yancı modeli gibi ehuheuehue[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Vala muhteşem olmuş bize laf söylemek düşmez ama gerçekten göğüs biraz sönük olmuş gibi ouz kol falan geniş olmuşta ona boyle biraz daha kabarık göğüs yakışırdı Çizim mükemmel gerçekten gölgeleme ışık birşey demiyorum 10 üzerinden 10[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 simdi farkettim bize gore solda kalan eldeki ne denir cıkıntıları cok sivri yapmıssın lan.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Ocak 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şafak yine yardırmışsın ne diyeyim eline sağlık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: lord_elvyn, 26 Ocak 2005 09:34 tarihinde demiş ki: simdi farkettim bize gore solda kalan eldeki ne denir cıkıntıları cok sivri yapmıssın lan. elini bi yumruk yap bi aynadan bak bakalım lordcuk evy[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Hepsi masonların oyunu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi uc kısımlar oyle sip sivri olmuyor yine bi bak istersen orada bi duzluk var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhsam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kaşı üstünde gözü var ..olmamış.. tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bir resimi begendiysen tebrik edersin ve sonra gozune batan noktaları sayarsın. boyle sacma sapan seyler soylemeyelim. sanki resmi satın alıcaz da hey yarabbim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Safak yazısının f si olmamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kafanın arka kısmında hafif bi hata var gibi. gerisi güzel[signature][hline]Melinda -rekorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar