deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 senko said: şimdilik favorim bu oturduğum mahallenin birası Benim için bir ara Oettinger de iç, benim mahalleminki de oydu. Özledim Aşağı Saksonya'yı mk.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 farklı tarz biralar onlar ikisi de iyi bence
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 oettinger almanya'nın en ucuz biralarından biri diil mi. kötü diil de, özel bişe diil yani.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Abi Oettinger'in özelliği şu; bir kasa Oettinger'i 9 euro'ya alırsın. Akşam sızmadan önce son içtiğin şişe yatağın başında kalmıştır. Sabah kalktığında şişenin dibinde kalanları kafaya dikerek başlarsın güne. Kasa bittiğinde bisikletin önüne atarsın sonra kasayı, en yakın süpermarkete gidip kasayı depozito makinesine yüklersin. 3 euro'yu geri verir sana alet. Üzerine 6 euro daha koyar, yeni bir kasa alırsın. Akşam sızmadan önce içtiğin şişe yatağın başında kalmıştır... ALMANYA'YI ÖZLEDİM :<
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Oettinger bu arada Efes'ten falan daha iyi bira. Onu da not düşeyim. Marketten bira alacaksam ve paraya kıyabilirsem 1 kasa Paulaner, kıyamazsam 1 kasa Oettinger alıyordum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 senko said: şimdilik favorim bu oturduğum mahallenin birası güzel bira, bu ve bunun türevleri
Öne çıkan mesajlar