aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 niye iftira olsun? kasmiyo musun? backlink kotu bisey mi? damdan duser gibi foruma girip, sitenin reklamini ypamaktan baska bisey yapmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 F2P oyunları bırak bebecikler inceliyorlar zaten 2 liraya yarım döner yiyen ilkokul cocuklarını sevindir git al division acıkla tek tek how to sunu yap lets playini yap daha güzel hitman geliyor bak tam para kazanmalık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dasaaa said: Block N Load oyunu ücretli olarak çıkmış fakat daha sonra ücretsiz olmuştur. gibi cumleleri kuranlari sopa ile kemikleri karabiber tanesi buyuklugunde parcalara ayrilana kadar dovmek istiyorum. bir de cumle bitiminde "-makta" kullanimi. "enerji dengesi kilo korunmasini da saglamakta." gibi cumleler.. "Üssünüze yaklaşmadan fark edebilmeniz için ise bol bol radar dikmeniz gerekmekte." GEREKIYOR, GEREKIR, GEREKMEKTEDIR.. AMA GEREKMEKTE DEGIL! https://www.youtube.com/watch?v=WnWJgJ67CM8 Hataların doğrusunu gösterdiğin için teşekkür ederim fakat, "gibi cumleleri kuranlari sopa ile kemikleri karabiber tanesi buyuklugunde parcalara ayrilana kadar dovmek istiyorum." Çok yanlış. Sizin yazı geçmişinize baksak kimbilir neler bulacağız. Ozaman sizide mi sopayla dövmek gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Kesinlikle, Dasaaa nın sırtında kürek sapı kırmışlığımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 aquila said: niye iftira olsun? kasmiyo musun? backlink kotu bisey mi? damdan duser gibi foruma girip, sitenin reklamini ypamaktan baska bisey yapmiyosun. Sitemin reklamını yapıyorum. Bunuda söyledim. Backlink kasmıyorum. Neden kasmıyorum? Çünkü burada da paylaşım yapıyorum. Evet bana göre backlink kasmak kötü birşey. Backlink kassam şöyle bir yazı yazardım "falan oyununun incelemesini yaptım buyrun girin" cümle bitti. Ayrıca bir bakın bakalım damdan mı düşmüşüm. Bu hesap oldukça eskidir ve daha önce yazı yazmadığım forumu kullanmadığım anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 adamın daha fazla üzerine gitmeyin o balon gibi olacak, balon muydu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: Ozaman sizide mi sopayla dövmek gerekir ? şöyle yazan bir insanın belkemiği yazı olan bir konseptte başarılı olacağını düşünmesi ne kadar acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bliksem said: argoi said: Ozaman sizide mi sopayla dövmek gerekir ? şöyle yazan bir insanın belkemiği yazı olan bir konseptte başarılı olacağını düşünmesi ne kadar acı Yazı yazmak öğrenilir hatta yazarak, araştırarak öğrenilir fakat söylenen sözler, gereksiz yargılanan insanlar, iftiralar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 iftiralar...... abi sen facebook'ta dayı olmaktan oyun yorumculuğuna aktarmasız mı geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 reklamın bile bir adabı var ya, gelir acarsın bi baslık arkadaslar ben soyle soyle bir site actım, onerilere fikirlere acıgım dersin biz de gelir fikir beyan ederiz, ama senin her seferinde yeni baslık acıp backlink kasman, sürekli reklam yapman can sıkıntısı be gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bliksem said: iftiralar...... abi sen facebook'ta dayı olmaktan oyun yorumculuğuna aktarmasız mı geçtin Cümlelerinde sürekli ingilizce kelimeler kullanarak forumda diğer insanların yazım hatalarını eleştiren bir insan nereden inmiştir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bombilo said: reklamın bile bir adabı var ya, gelir acarsın bi baslık arkadaslar ben soyle soyle bir site actım, onerilere fikirlere acıgım dersin biz de gelir fikir beyan ederiz, ama senin her seferinde yeni baslık acıp backlink kasman, sürekli reklam yapman can sıkıntısı be gülüm. Sürekli reklam? 2 tane başlığım var. Ayrıca zaten oyunların ilk bakışını burada forum sakinleriyle paylaşıyorum. Oyunu beğenirse girer yazıyı okur. Beğenmezse kapatır sayfayı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: Çok yanlış. Sizin yazı geçmişinize baksak kimbilir neler bulacağız. Ozaman sizide mi sopayla dövmek gerekir ? Kim bilir O zaman Sizi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: bliksem said: iftiralar...... abi sen facebook'ta dayı olmaktan oyun yorumculuğuna aktarmasız mı geçtin Cümlelerinde sürekli ingilizce kelimeler kullanarak forumda diğer insanların yazım hatalarını eleştiren bir insan nereden inmiştir acaba seninle konuşurken kullandığım ingilizce kelime başına paket malbuş alıyorum, bulabilirsen. burada pakedi €12.5, o kadar da iddialıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 argoi said: bombilo said: reklamın bile bir adabı var ya, gelir acarsın bi baslık arkadaslar ben soyle soyle bir site actım, onerilere fikirlere acıgım dersin biz de gelir fikir beyan ederiz, ama senin her seferinde yeni baslık acıp backlink kasman, sürekli reklam yapman can sıkıntısı be gülüm. Sürekli reklam? 2 tane başlığım var. Ayrıca zaten oyunların ilk bakışını burada forum sakinleriyle paylaşıyorum. Oyunu beğenirse girer yazıyı okur. Beğenmezse kapatır sayfayı çıkar. [list] [*] Block N Load - inceleme [*] Spellweaver - İnceleme [*] Fractured Space - inceleme [/list] tepki gelmese bu liste 3-4-5 diye gidecek o belli, geç yani 2 başlığım var yalanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi gicik olmak caba gerektiren bir durum. sen de azimli bir sekilde gicik olmayi basardin. tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bombilo said: argoi said: bombilo said: reklamın bile bir adabı var ya, gelir acarsın bi baslık arkadaslar ben soyle soyle bir site actım, onerilere fikirlere acıgım dersin biz de gelir fikir beyan ederiz, ama senin her seferinde yeni baslık acıp backlink kasman, sürekli reklam yapman can sıkıntısı be gülüm. Sürekli reklam? 2 tane başlığım var. Ayrıca zaten oyunların ilk bakışını burada forum sakinleriyle paylaşıyorum. Oyunu beğenirse girer yazıyı okur. Beğenmezse kapatır sayfayı çıkar. [list] [*] Block N Load - inceleme [*] Spellweaver - İnceleme [*] Fractured Space - inceleme [/list] tepki gelmese bu liste 3-4-5 diye gidecek o belli, geç yani 2 başlığım var yalanını Listenin uzamama nedeni yeni inceleme yapıyor olmam.. Siz burada iki laf ettiniz diye amacımdan vazgeçecek olsam işim çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dasaaa said: Block N Load oyunu ücretli olarak çıkmış fakat daha sonra ücretsiz olmuştur. gibi cumleleri kuranlari sopa ile kemikleri karabiber tanesi buyuklugunde parcalara ayrilana kadar dovmek istiyorum. bir de cumle bitiminde "-makta" kullanimi. "enerji dengesi kilo korunmasini da saglamakta." gibi cumleler.. "Üssünüze yaklaşmadan fark edebilmeniz için ise bol bol radar dikmeniz gerekmekte." GEREKIYOR, GEREKIR, GEREKMEKTEDIR.. AMA GEREKMEKTE DEGIL! https://www.youtube.com/watch?v=WnWJgJ67CM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 evet bu kafayla ısın cok zor o konuya bende katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bombilo said: evet bu kafayla ısın cok zor o konuya bende katılıyorum. Yapacak bir şey yok. Elimden gelen bu. Daha iyisini "umarım" yapar ve çok daha başarılı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bunlar 90sonrasi nesil di mi? yasin kac sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bırak sinan abi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dasaaa said: bunlar 90sonrasi nesil di mi? yasin kac sincap? Dilbilgisinden sonra hakaret yayınımız başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yok daha hakaret etmedim, bu sadece bir cikarim. cunku cok ergensin lan. harbi yasin kac, kac yasindasin olm sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?5,8293006,8293006#msg-8293006 şu konuyu ders olarak okuyabilirsin bu kadar itici olduğun için de bravo tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar