jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 en sevdıgım fılmlerdendır ınsallah seneryoyu guzel yazarlar ama pek sanmıyorum of :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu haber yalan falan olmadı değilmi? ne zaman döner. 2 gündür üst üste 2 kere seyrettim. sonu gerçekten koydu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hmm hadi bakalım.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 1 yıl falan geçmiş. hmm.. *!düşünür*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hala ortada bişi olmadıgına göre sanırım proje yalan olmus :) zaten yapsalardı, nası baglayacaklardı filmi bilmiyorum.. neyse biz Leon'u zaten böle sevmistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya bunu duymak beni çok mutlu etti ya! muhteşem bir filmdi ve şimdi geri gönüyor! ne olursa kesin izlenmeli bence..![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Haber direk sıkış gibi geldi en azından yakın zamanda olamaz çünkü N.Portman ın 5 dene filmde oynaması gerekiyor bkz # Paris, je t'aime (2005) (in production) .... Francine (segment "10th arrondissement") # The Smoker (2005) (announced) .... Nicole Bonner # V for Vendetta (2005) (pre-production) .... Evey # Free Zone (2005) (filming) # Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) (post-production) .... Senator Amidala/Padmé Naberrie-Skywalker[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 of süper ya...dört gözle bekliyorum..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bir senelik bir haber, daha kokusu da çıkmadı hani, inşallah yalandır da güzelim filmi ayaklar altına almazlar..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kız resurrect etcekmis leonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ah ah bende bekliyorum ama gelmedi gitti :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 böyle bir film hazırlığı olsa imdb'de olurdu. olmadığına göre büyük ihtimalle yanlış haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar