Asriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ben buraya neden bu kadar geç açtım bunu bilmiyorum ama kendime ait 1 adet Fenerbahçe kombinesi mevcut migros tribününden.İşim dolayısıyla gidemediğim maçlarda genel olarak gişe fiyatının altından kiralama yapabilirim.O vakittir ki yarın oynanıcak Kasımpaşa maçını 60TL den kiralıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Kombineden bile para kazanmayı düşünmeyip daha uygun yaparsan kullanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 105 lira olan gişe fiyatındaki bileti 60 a verince para kazanmış mı oluyorum :) İşten dolayı gidemediğimden diye de belirttim.İst da olduğum süre boyunca zaten kendim gidiyorum.Fiyatı daha uygun ne yapayım.1 paket malbuş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Malbuş ne kadar haberin var mı senin? Tavuk dürüm uygundur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mersin macina gidemiyorum.40 liraya bu iş huzur içinde çözülür diye düşünüyorum gitmek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 kombinenin bedeli kaç maçta çıkar böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 fb ye bakalim..en ucuzu okul acik ..migros vs 1 000 tl.. bugun ki mersin idman yurdu fb macina oradan bilet 99 tl..100 de .. 10 macta cikiyor ki derbiler vs dahil degil.. 34 hafta mac var..bunun 17 si iceride..fb icin kafadan 2 derbi var..sadece gs derbisinde bu parayi da cikartabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 koltuk belli değil mi kombinede? gidip tek başına mı izleyeceksin maçı? tek başına maç mı izlenir bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar