ersagun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Beyler ben de abidik bir başlık açayım dedim. Olur da Amsterdam'a gidecek biri çıkarsa, gitmişken bi kaç tane de müze gezeyim derse yıllık müze kartımı satabilirim. Tüm müzelere sınırsız giriş hakkı tanıyan bir kart. 60€ normalde ama niyetlenen olursa anlaşırız elbet :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 garantisi ne kadar kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 öyle oluyor mu bütün şehir girsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 cok boktan bisi o ya NAKADAR gereksizmis keske almasaydim demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben de demistim ama dinledi mi? elbette ki hayir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 2017 şubata kadar :-) elinde olup da kiralamak isteyen varsa alabilirim acilen bu arada, biz yarın uçuyoruz istanbul'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar