Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ok başladım şu game of thrones audio booklarını hallediyim sıra marvelde... prime time olduğu için şuan çok yavaş bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Marvel Unlimited var Marvel icin. Scholarly seyler disinda yapmayin, yapsaniz da yazmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Dayanamadım göz atmak istiyorum, bende ÖM istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ebook arsivi var deyip biraksaniz guzel olacakti da sunu da yukluyorum bunu da yukluyorum diyerekten hem kendinizi hem de forumu baltaladiniz cok guzel sekilde. Korsan yasak arkadasim. Anlayin artik sunu. Ebook dediginde icerigi belli olmadigindan kimse icin sikinti olmuyo ne oldugu belli olmasina ragmen ama dayanamadiniz yine, bildigin siparis ustune korsan isine girdiniz. Iki sayfa sonra "BEYLER BI TESEKKUR EDELIM"e gecicez. TL;DR; Korsan yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar