odchu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben de aradım dvd-ripi ama bulamadım belki dvd si çıkmamıştır :P ?? ayrıca esmer.. hele bir repliği var ki..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Tele-Sine var sanırım piyasada sadece aldım elimde duruyor radyo yayınım bitsin izlicem :) Tele-Sinede eidir eğer kötüyse üstelik herifi dövem şansımda var. Hatta herifte bunu biliyor :D[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 İğrenç olmuş. Jill Valentine dışında ilgimi çeken bir şey olmadı filmde. Madafaka eleman, Resident Evil atmosferinin yok olmasına tek başına yetmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kavun abi onlar kacakmi o dvdler yani merak ettim.neyse bende izledim bende 630 mb cok kotu bir teleciye olarak izledim yani rezildi ancak film ilki kadar ilgincti ..[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 3 Aralıkta Geliyor, yani bu cuma (((: http://www.beyazperde.com/RE2 Milla Jovovich[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben izledim resident evil fanatiği iseniz seveceksiniz[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: MrMedia, 28 Kasım 2004 16:27 tarihinde demiş ki: 3 Aralıkta Geliyor, yani bu cuma (((: http://www.beyazperde.com/RE2 Milla Jovovich Günün benim açımdan en iyi haberi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oleyyyy 3 aralıkta geliyorr ohhh süfer bi haber artık mutluyum[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 para vermeye degmez bencede nemesisle dovüş cok ziya olmus, bi kere Nemesis i hiçbi güç yenemez (en azından oyunda öyleydi yane)öle kız gelipte sopayla öldüremez , adama o kadar kursun islemio zaten ;sonra nemesis kızla bir oluyo HAAASS:.......konunun içine etmişler yani.REsident Evil mmanyagı olarak kınadım adamları.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 balon ! ben hastası olmuştum birin. bi numero göremedim 2 de (avisini izledim bayaa da olduydu be [divx sana yağı gibi bişe be])[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 28 Kasım 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bu iki filmi ben 3 ay once dvd izledim be :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bugün gidicem bakalımmm yorumları gelince yaparımda bu altlarda kalmaısn yeni topic açılmasın burdan go go go[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Popeye, 02 Ekim 2004 17:30 tarihinde demiş ki: nemesis'in karizması yeter :) baya hoş filmdi kesin izleyin Milla Jovovich için gidilir ilk filmden beri hastayım valla dünyanın en güzel kadını :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 28 Kasım 2004 23:22 tarihinde demiş ki: para vermeye degmez bencede nemesisle dovüş cok ziya olmus, bi kere Nemesis i hiçbi güç yenemez (en azından oyunda öyleydi yane)öle kız gelipte sopayla öldüremez , adama o kadar kursun islemio zaten ;sonra nemesis kızla bir oluyo HAAASS:.......konunun içine etmişler yani.REsident Evil mmanyagı olarak kınadım adamları. Ona bakılırsa konuda ZİYA ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 birkere nemesis birebir yansitilmis nemesisi oyunda tipki filmde oldugu gibi engelliyorduk bilimum zararla , tekrar karsimiza cikiyordu bir vakit sonra . Filmdede zaten nemesisin ustune helikopter cakiliyodu yanlis hatirlamiyorsam artik izin verinde olsun yani ama project alice i anlamis degilim biraz abartilmis kameradan kafa patlatma falan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 heh pvm ci genclik duy sesimi heryerde pvp PVP RULE[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 divx de szlemiştim.. dedim belkide sinemada daha değişik gelir beğenirim ama yok.. konuların bağlanması saçma karakterlkerin akrşılaşması saçma.. yani filmde izlenecek tek şey mila olmuş.. mila için yardım toplayalım silikon taktırsın.. olmuyor böyle vücut güzel ama göğüs yok.. ben de bile mila dan çok göğüs var be!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Valla göğsüne fln bakmam dünyanın en güzel KADInıııııııı daayt[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sanirim bunun kadar butceye sahip olsaydi dunyayi kurtaran adam bu filmden daha basarili olurdu heh ha milla var o ayri[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 28 Kasım 2004 23:22 tarihinde demiş ki: para vermeye degmez bencede nemesisle dovüş cok ziya olmus, bi kere Nemesis i hiçbi güç yenemez (en azından oyunda öyleydi yane)öle kız gelipte sopayla öldüremez , adama o kadar kursun islemio zaten ;sonra nemesis kızla bir oluyo HAAASS:.......konunun içine etmişler yani.REsident Evil mmanyagı olarak kınadım adamları. filme gitme hevesimi mahfettin. SPOİLER KULLANALİM![signature][hline]john the insane fork. KÜFRETMEYELİM!! /ema [Bu mesaj Emaleth tarafından 09 Aralık 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 biz filmi othranxla birlikte onların evlerinde izledik filmi film boyunca "ohaa neyaptı baksana lan" laflarıyla birlikte film bitti. Ha göğüs konunusna gelince de ilk gördüğümde gerçek vucudu değildir lan dedim ama gerçeyi öğrenince hayallerim yıkıldı açıkcası. gerçi hala çok tatlı bir kadın...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 berbat, saçma sapan bir film[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: lord_elvyn, 04 Aralık 2004 11:41 tarihinde demiş ki: said: LasT_SuRviVoR, 28 Kasım 2004 23:22 tarihinde demiş ki: para vermeye degmez bencede nemesisle dovüş cok ziya olmus, bi kere Nemesis i hiçbi güç yenemez (en azından oyunda öyleydi yane)öle kız gelipte sopayla öldüremez , adama o kadar kursun islemio zaten ;sonra nemesis kızla bir oluyo HAAASS:.......konunun içine etmişler yani.REsident Evil mmanyagı olarak kınadım adamları. filme gitme hevesimi siktin attin. SPOİLER KULLANALİM! bundan zerre kadar film hakkinda birsey anladiysan bende birsey bilmiyorum sacma sapan konusuyorsun lol boyle spoilermi var ya adam zaten acaip cumleler kullanmis 3 kere okursan filmi izlemissen birsey anliyorsun abartmissin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 gayet güzel bir film. sağdan soldan duyduklarınıza kulak asmayın. gidin izleyin kendiniz karar verin. ilk filmden zaten konunun dışında(oyunun) olacakları belliydi fazla aşmış beklentilere gerek duymak saçma. saf aksiyon, izlediğime değdi açıkcası. süper değil ama kötü de değil.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 herkes kötü dio ama gidip izlicem bakalım "sinema" dergisi filmi iyi bulanlardan[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar