DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 UO 2.0.1 clienti indirdim. Kendi makinamdaki servera bağlanıyorum. karakter ismini ve görünüşünü ayarladıktan sonra next diyorum. doğacağım şehride seçtikten sonra, Creatin Character Diyor ve orda kalıyor. devam etmiyor. SphereServer e baktığımda aşağıdaki yazılar yazıyordu. 17:42:WARNING:94:Cheater 'Dream' is submitting hacked char stats 17:42:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=022f3, in Server OnTick 17:42:ERROR:94:Bad Msg Eat 104 bytes, prv=0c5 Sorun ne??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sanırım plevelı lomaya birini editlemişssin[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Plevel i 7 yapmıştım. ama pleveli kaldırsamda aynı hatayı veriyor. Kendi kurduğum Shard bana Cheater(hileci) dior bu nasıl iş anlamadım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 banada olmuştu zamanında farklı bir accountla tekrar dene bu arada versiyon kaÇ?[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 SphereServer 55i Ultima Online Versiyonunu bilmiyorum ama kullanıdğım client 2.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sorun Stats Lardan kaynaklanıyormuş. Sorunu çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bi Sorunum daha var. Banka falan yok. ben daha ilk defa kuruyorum. uo da da yeniyim. yardım edermisiniz. ne yapmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2.0.1 da neyin nesi 2.0.3 kullancaksın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yaa şimdilik onu boşverin de bu banka görevlilerini, iskeletleri falan nasıl açacağım onu söyleyin PLZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 axis kurucaksın teker teker spawnları yerleştiriceksin kolay gelsin :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 www.paticik.com/scripts dünya diye arat bir tane olcaktı sağlamlardan[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dream ilk once ultima'yi ogrenmeni tavsiye ederim ;)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar