Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BağLantı Sorunu?!?!?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UO 2.0.1 clienti indirdim. Kendi makinamdaki servera bağlanıyorum. karakter ismini ve görünüşünü ayarladıktan sonra next diyorum. doğacağım şehride seçtikten sonra, Creatin Character Diyor ve orda kalıyor. devam etmiyor. SphereServer e baktığımda aşağıdaki yazılar yazıyordu.

17:42:WARNING:94:Cheater 'Dream' is submitting hacked char stats
17:42:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=022f3, in Server OnTick
17:42:ERROR:94:Bad Msg Eat 104 bytes, prv=0c5

Sorun ne???
Mesaj tarihi:
sanırım plevelı lomaya birini editlemişssin[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
banada olmuştu zamanında farklı bir accountla tekrar dene bu arada versiyon kaÇ?[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
axis kurucaksın teker teker spawnları yerleştiriceksin kolay gelsin :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
www.paticik.com/scripts

dünya diye arat bir tane olcaktı sağlamlardan[signature][hline]TheCoder demiş ki:

• Yeni Oluştur...