deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Böyle bir başlık olsun, düzenli grift grupları kurulsun istedim. Clan chat'i ya kimse okumuyor ya da kimse takmıyor. Grift farm işi bayağı önem kazandı iyice yüksek griftleri yapabilmek için; malum şu augment olayı bayağı main stat veriyor ve BAYAĞI farm gerekiyor. Ben genelde akşam 6-7'den sonra online olabiliyorum ama arkadaşlarla/kız arkadaşımla falan vakit geçiriyorum çoğu zaman ama gece 12'den 2'ye kadar aşağı yukarı her akşam oynayabilirim. nepenthe#2129 diye ararsanız bnet hesabımı falan görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 globe barbarian lazımsa gelirim 85-90+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ben daha 70 goremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ben de göremedim 70'i daha ama görürüm gibi. BiS bracer'ın düzgününü çıkartamadım hala. Gear'ın gerisi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 2.4de solo xpyi coşturduklarından sanki grup eskisi kadar önemli değil ya grupla kendi yaptığınızın 5-6 tier üstünü ve hızla yapmıyorsanız eskisi gibi öyle acayip bir fark olmuyor bazı buildlerin solosu saçma sapan zaten perma at sırtında %175 movement speedle eliteden elitee one shotlayarak koşan adam sana bakıyorum evet gerçi solo farm hiç çekilmiyor o ayrı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 exp set olayını nerflediler ama griftlerin zorluğuna da nerf geldi üst lvl riftlerde deli gibi exp geliyor. şuan 1k lvl altı için 85, üstü için 90 hızlı farm çok iyi lvl alma açısından, iyice hayvanlaşanlar 100+ yapıp bossları kesmeden çıkıp tekrar giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Party sinerjisi farkettiriyor girilen max. Lvl.i. Bir de iste sohbet muhabbet derken zaman geciyor. Tek basima cok sikiliyorum 3-4 tur donup kapatiyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 çok şanssız basladım bu sezona item dusmedi ya sdf kadala zaten allahless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 fin sen beni ekledin mi geçenlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yok d3 pugla giriyorum hep :< hots olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 o zamn fin isimli adamı sileyim ben arkadaş listemden. sensindir diye ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 tunch#2553 ekleyin supp wd ile 85e kadar çıkarım en olmadı TX farmlarız sohbet ede ede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 hadi az kaldı bi wiz bi de monk çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 vaako51#2576 wizard var bende de. 85 yapar ama daha yukarısını bilmiyorum deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 monk yok mu monk? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 support monk-wd-barbar var bende. akşamları eğer adam eksik olursa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar