Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Selamlar, Şimdi bir arkadaşımın iphone unun ekranı gitti ( bir bölümü, sağ tarafı ) Dolayısıyla telefonun şifresini giremiyor. Bu halde iken içindeki foto-video ları nasıl kurtarır ? Ben iphone kullanmadığım için pek fikrim yok. Biraz araştırdım ama, bir şekilde şifreyi girmek gerekecek sanırım iTunes ile sync olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 iphone ipad ixpand diskleri var sandiskin direk atınca kopyalamaya basliyor http://www.amazon.com/SanDisk-Lightning-connector-Computers-SDIX-032G-G57/dp/B00RBGYPO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Easily transfer photos and videos between iPhone, iPad, PCs and Mac Computers Quickly free up memory on your iPhone and iPad Works with iPhones and iPads with Lightning connector and iOS 7.1 and higher Auto sync photos and videos from the camera roll when connected Watch popular-format videos directly from the drive Encrypts files across iPhone, iPad, and computers for secure transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Hmm, bir donanım ürünü almadan çözmenin bir yolu yok mu acaba PC/MAC ve bir yazılım aracılığıyla. Bluetooth klavye gibi bilgisayardan basmanın yolu var mıdır, usb den bağlayınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 arkadaş bağyan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 iPhone pişmanlıktır denmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 İPhone kullanan bir insan bu sorunu yaşamamalı. iTunes a yedeklemiş olsa ve resmi bulut yedekleme kullansa bunlar olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ICloud a foto atmak bana da saçma geliyor (ya da muadili Google Photos) a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Telefonu bilgisayara bağlayıp, iTunes ile back-up yapmayı denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Evet, passcode girmeden dosyalara eriştirmiyor. Passcode da giremiyoruz ekran çalışmadığı için. Zaten sıkıntı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Kithnos said: ICloud a foto atmak bana da saçma geliyor (ya da muadili Google Photos) a. Google in saçma zate :) muadil filan değil icloud gibi çalışmıyor ya... neden peki onu açıkla ? ayrıca çok istersen 500TL ye hallederim ekranıda değiştirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 iCloud photos süper ya, ben çok severek kullanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Editor said: Kithnos said: ICloud a foto atmak bana da saçma geliyor (ya da muadili Google Photos) a. Google in saçma zate :) muadil filan değil icloud gibi çalışmıyor ya... neden peki onu açıkla ? ayrıca çok istersen 500TL ye hallederim ekranıda değiştirirm Neyi açıklayayım ? Ekranı da değişince zaten problem ortadan kalkıyor, halledecek birşey kalmıyor. Bir telefoncuda değiştirecek sanırım ekranı 200 TL'ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Yeni bi iphone arsa sunu deneyin. https://youtu.be/tbHMcISjNI8?list=PLzsvMWTaAvjZ2haHGUR_doNlaH5-WYAbB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 That's the point.... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar