Apex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 peki. biz bu ligte şansla kazanıyorsak,buyrun heh. konu beşiktaş-malatya maçı yanlız fenerbahçe'nin durumu ortada. [Bu mesaj -Apex- tarafından 29 Ocak 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şansla kazandık bunun inkar edilecek bir yanı yok :) kazanmasak da değişen birşey olamzdı tabi :) ama havanın durumu ve tümerin sakatlığı da ayrı şanssızlıktı. 3 maç sahan kapancak sonra tam yeni td ile birlikelik olacak böyle yağmur mu yağar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence beşiktaş ta değişen bişey yok zaten bikaç günde de rıza nın mucize yaratması beklenemezdi.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bala bi golle alınan mac.. mac malatyanın hakkıydı bence[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kazanmamıza ragmen hakem cok kotuydu bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Malatya'nin kazma forveti de... :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sergen girdi gol oldu iyi bari.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilk yarıda iyi oynayıp bayagı puan kaybettiğimiz oldu.Demek ki takımda bi değişme sozkonusu.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir macla o zor belli olur.Bakalim gelicek haftalar bize neleri gostericek.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hakem çok kötüydü ilk başta hemen bunu belirtmeliyim. malatya olsun bjk olsun bi kere bütün kararlarını geç verdi. 2-3 saniye geç düdük çaldı her pozisyonda. saydoyu ikinci sarı karttan atması gerekliydi ve her hakemin her maçta her uzun boylu forvete yapılan faulleri görmemesi gibi bu hakemciğimizde görEmedi. futbola gelince rıza nın gelmesiyle 3 lü savunmaya ve saqrkık liberoya döndü beşiktaş. zaman içinde gelişmeleri görücez ancak ronaldınun takımda olması geriden çıkarken biraz daha rahat olmamızı sağlamış durumda. ayrıca pozisyon hatası yapma şansı yüksek olan iki stoperimiz (toraman ve atan) arkalarında kademe olduğu için rahatlıktan mı bilinmez bugün hiç hata yapmadılar nerdeyse. sağ kanatta okan ilk yarıda ofansif ve defansif anlamada yokları oynarken ikinci yarıda okan-ahmet yıldırım değişikliği hem tayfunu hemde tayfuru rahatlattı. bununla beraber malatya sol beki eren i bindirmeleride tayfunun bir kaç bindirmesi ardından baya azaldı. pancu yapması gerekenden çok fazla hareket yapınca takıma yarardan çok zarar sağladı görüşündeyim. ayrıca bu takımın duran topçusu olmadığınıda kanıtladı bütün servest atış / kornerlerde etkisiz sonuç alınca. ramazana hep küfür ettim ama bugün gerçekten KALECİ gibi durdu , çokta güzel futbol oynadı. bir kaç hatası vardı , e olsun o kadar :D aaa en önemli şeyi unuttum. FATİH SONKAYA YOKTU! çok rahattım penaltı yaptırmaz bizim takım diye :) bu arada tribünler biraz daha iyiydi. ufak tefek ( ve ayrıca komik) küfürlü tezahuratlar çok cılız kaldı. hep dediğimiz *güzel hareketi alkışlama* olayını yavaş yavaş görmeye başlıyoruz sahalarımızda. bu arada rıza için ne kadar zor bi maç olduğunu şu kareden anlayabiliriz. 90+2 rıza -> gükhan * daha bitmedimi yaa* :D iyi geceler herkese.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 biran önce ahmet dursunun hazır olması lazım! carew ileride yanlız başına kalıyo wyselde berkantta pancuda uyum sağlayamıyo carewe bence ahmet dursun iyi bi seçim oldu!!s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 beşiktaş ın çok değiştiğini farkettim. bi kere forvete biraz canlılık geldi defanstan artık top forvete kadar gidiyor. tam bir atak yapıyor beşiktaş. Şu an için takım sisteme alışıyordu. gerçekten çok hızlı top oynayan bir takım olucak beşiktaş. Rıza nın taktiği biraz Luce nin taktiklerini andırıyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar