Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Malatyaspor

uncla

Öne çıkan mesajlar

şansla kazandık bunun inkar edilecek bir yanı yok :)

kazanmasak da değişen birşey olamzdı tabi :)

ama havanın durumu ve tümerin sakatlığı da ayrı şanssızlıktı. 3 maç sahan kapancak sonra tam yeni td ile birlikelik olacak böyle yağmur mu yağar ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

hakem çok kötüydü ilk başta hemen bunu belirtmeliyim. malatya olsun bjk olsun bi kere bütün kararlarını geç verdi. 2-3 saniye geç düdük çaldı her pozisyonda. saydoyu ikinci sarı karttan atması gerekliydi ve her hakemin her maçta her uzun boylu forvete yapılan faulleri görmemesi gibi bu hakemciğimizde görEmedi.

futbola gelince rıza nın gelmesiyle 3 lü savunmaya ve saqrkık liberoya döndü beşiktaş. zaman içinde gelişmeleri görücez ancak ronaldınun takımda olması geriden çıkarken biraz daha rahat olmamızı sağlamış durumda. ayrıca pozisyon hatası yapma şansı yüksek olan iki stoperimiz (toraman ve atan) arkalarında kademe olduğu için rahatlıktan mı bilinmez bugün hiç hata yapmadılar nerdeyse.

sağ kanatta okan ilk yarıda ofansif ve defansif anlamada yokları oynarken ikinci yarıda okan-ahmet yıldırım değişikliği hem tayfunu hemde tayfuru rahatlattı. bununla beraber malatya sol beki eren i bindirmeleride tayfunun bir kaç bindirmesi ardından baya azaldı.

pancu yapması gerekenden çok fazla hareket yapınca takıma yarardan çok zarar sağladı görüşündeyim. ayrıca bu takımın duran topçusu olmadığınıda kanıtladı bütün servest atış / kornerlerde etkisiz sonuç alınca.

ramazana hep küfür ettim ama bugün gerçekten KALECİ gibi durdu , çokta güzel futbol oynadı. bir kaç hatası vardı , e olsun o kadar :D

aaa en önemli şeyi unuttum. FATİH SONKAYA YOKTU! çok rahattım penaltı yaptırmaz bizim takım diye :)

bu arada tribünler biraz daha iyiydi. ufak tefek ( ve ayrıca komik) küfürlü tezahuratlar çok cılız kaldı. hep dediğimiz *güzel hareketi alkışlama* olayını yavaş yavaş görmeye başlıyoruz sahalarımızda.

bu arada rıza için ne kadar zor bi maç olduğunu şu kareden anlayabiliriz.

90+2 rıza -> gükhan * daha bitmedimi yaa* :D

iyi geceler herkese.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş ın çok değiştiğini farkettim.
bi kere forvete biraz canlılık geldi defanstan artık top forvete kadar gidiyor.
tam bir atak yapıyor beşiktaş.
Şu an için takım sisteme alışıyordu.

gerçekten çok hızlı top oynayan bir takım olucak beşiktaş.

Rıza nın taktiği biraz Luce nin taktiklerini andırıyor.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...