desislaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Selam patiler Hali hazirda oracle erp teknik danismani olarak calisiyorum. IFS erp kullanan baska bir sirket teklif yapti fakat kafam biraz karisik. Calistigim yerden memnun olmadigim ve is yeri evime 20 dk oldugu icin degerlendiriyorum tekliflerimi ama ifs hakkinda pek bir bilgim yok. Arastirdigimda da genelde olumlu yorumlar gordum. Sap'a ufaktan rakip olmaya basladiklari yaziyor. Daha once ifs uzerinde calismis ya da bilgisi olan var mi? Gelecegi var mi yani kisacasi ifs in? Is ilanlarina baktigimda sektorde cokta ifs developer aranmiyor da sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bizim çalıştığımız çoğu firma ifs kullanıyorlar (otomotiv), bayağı da memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ERP isindeysen SAP yerine niye baska bir urune odaklaniyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar