riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hani bi ciddiye almasak bu insanları artık. oyun oynuyolar çünkü.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 insanlar neden bole kotu şeyleri tercih ederler zevk mi alıyorlar bazılarını madur bırakmaktan. Yha kendilerinin başına gelse.. ama Kurt ADAM! a gir istedigini bulacaksın! :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hackerlık kötü bişey deil ki, :) Bir silah gibidir hackerlık... Kötü adamın elinde kötü, iyi adamın elinde iyidir... :) PS:PKK EL-KAİDE gibi Örgütleri Cyber Ortamda Taşımayan Ve Tutunmasına İzinVermeyen Saygı Değer TürkHacker Dostlarımız İçin..[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 do not hack me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: babayigit, 10 Ekim 2004 20:03 tarihinde demiş ki: Beyler bakın ben bu hckerlıkla gercektencok yakından ilgileniyorum.Birsürü dökümanlr okudum birsürü programlar buldum ugrastım ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Eger aranızda bu işle ugrasan biri varsa bana yardımcı olabilirmi?Yani nerden baslamalıyım?Ne yapmalıyım? ...Lütfen biri yardımcı olsun...(Bakın LÜTFEN diyorum :D) ben de zamanında çok meraklıydım. hatta bi kere 5 haneli uni vardı ama 5dk sora adminler aldı :) sitelere fln saldırı yapabiliyodum -eskiden-. hiç girme o işlere. zaten girmek istesen de öğreten biri olmadan b.k öğrenirsin. öle sitelerden okuyarak fln anca icq no alırsın oda 7 hanenin altına düşmez. en iisi sen yükle nortonu antivirxpyi aç oyununu oyna.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: FakeAccount, 18 Ocak 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Hackerlık kötü bişey deil ki, :) Bir silah gibidir hackerlık... Kötü adamın elinde kötü, iyi adamın elinde iyidir... :) PS:PKK EL-KAİDE gibi Örgütleri Cyber Ortamda Taşımayan Ve Tutunmasına İzinVermeyen Saygı Değer TürkHacker Dostlarımız İçin.. bi nevi baris icin savas diyosun... cik cik cik...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biz ne diorz millet ne dio 3 topic alta bakarsan...cikcikcik :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 büyük hacker olcak önünü kapamayın[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 millet konu açıyor mailim hacklendi,vs vs diye sen gelmişsin burda Hackerlık diye konu açmışsın insanların canı yanıyor bu konuda lütfen biraz daha duyarlı olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: sharky, 17 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: ulan herkes hacker cracker ha.. yürrü be yurdum insanı.. eheuhuheuheuhe[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hackerlık aslında ilginç bir olay. bir sanat gibi. fakat bazı insanlar öyle görmüyor. aslında saçma oldu bu yazımda neyse..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hacker olunmaz doğulur dersem dayak yiyebilirim.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: FBarish, 27 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: millet konu açıyor mailim hacklendi,vs vs diye sen gelmişsin burda Hackerlık diye konu açmışsın insanların canı yanıyor bu konuda lütfen biraz daha duyarlı olalım.. +120938102398[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: SoulCube, 28 Ocak 2005 12:33 tarihinde demiş ki: hacker olunmaz doğulur dersem dayak yiyebilirim. :D * kopar *[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaslar hepimiz aslinda birer ''hekır'' deilmiyizz.. hrks in icinde braz ''hekır''lık yokmu .... ne geyiktir yahu garbage gitmelik tam :)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kurduğun her düş çok rüküş...[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi bence cok yanlıs konusuluyor bu konu neden dersenız daha hacker 'ın ne oldugunu bılmeden sisteme zarar veren yok eden doken dıyenler var ... Hacker:sistemler hakkında cok iyi bir bılgıye sahıp olan bılgısayarın ıcını dısını bılen cook iyi programcılardır ( c#,c++,pascal vs vs vs....) Cracker:iste sizin soylemek ıstedıgınız cracker sısteme zarar veren yok eden parcalayan bu cracker lar a ornek verıcek olursa Kevin Mitnick. Cracker lar hacker olamazlar ama hackerlar isteseler 1 crackerın 100 katı daha iyi bır cracker olurlar Tesekkurler[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delraich Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 c++ ı cok iyi bilmen lazım ama bosver sen hackerlıkla zaten ogrenemezsin oyle imkanı yok...bunun sakası falan da olmaz belli ki sana yapılan icine oturmus anlıyorum ama bosver sana yaptılar diye millete yapman mı gerekir?[signature][hline]Tanrı Türk'ü korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 en gicik oldugum konulardan birisi ama ole komik mesajlat atilmish ki kim nedir ne diildir konusunda. hacker cracker. bishiyi bilmiyorsaniz hakkinda yorum yapmayin. yapiyorsaniz arashtirip yorum yapinki maymun olmayin.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 delidumrul aBi B£n hek1r olmak iStiy0m £ngin bilginl£ b£nim bilgiye acH beynime bi güsellik yaparmısın baba ya... lütfen hocam hekır olmak istiyom da paticikdeki bu salaklar bi$i biLmio sen bİ zaHmeT öÖreTse||[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 niye? dediklerimi soylemek icin hacker mi olmak gerekiyor?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 uahe hackerlık falan bos seyler bunlar :P[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yav bırakın bu hakirligi makirligi okuyunda adam gibi doktor olun muhendis olun avukat olun napacaniz hekir olunca sanki ne gececek elinize. :lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sen hekır ben hekır kim kaldı memlekette hekır olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar