pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Selam, ne yaptıysam sitemde türkçe karakter kullanamıyorum, ne yapmak lazım? <!DOCTYPE html> <html lang="tr"> <head> <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> yi yaptım olmadı vs...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Siteyi vereyein belki kullandıgın font tr desteği yoktur. Kodlara bakmadım btw kdanncnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kod editörün nasıl kaydettiğine de bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Killer said: kod editörün nasıl kaydettiğine de bak notepad++ kullanıyorum, anlamadım :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Killer said: kod editörün nasıl kaydettiğine de bak notepad++ kullanıyorum, anlamadım :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 N++ kullanıyorsan encodingdeydi sanırsam utf8 without bom olarak kaydet bi daha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 aynen onu diyorum notepad++ türkçe karakter falan diye arat üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 not defterine atıp farklı kaydet dedim oldu, notepad++ ı da dediğiniz gibi yaptım olur herhalde artık =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar