Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 İnternetimizi geçen hafta 24mbps'ye kadar 75gb AKK'den 50mbps 200gb'lıya geçirdik. Geçtiğimizden beri de dota2'deki ortalama pingim 70'lerden 130'lara dayandı. Malesef annem taahüt vermişti öncesinden ondan henüz TTNET'den çıkmamız sözkonusu değil. Bu problemi nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ttnet'i aradin mi? Bazen hallediyorlar bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 port değiştirmek için dilekçe ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 TTNET'i aradım, ping konusunda hiçbir şey yapamayız. Ne haliniz varsa görüne getirdiler mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 modem resle sürekli öyle dene duzgun ip gelene kadar bana arada 95 li yada 81 li falan ipler geliyo direkt 100ping in oluyor dotada 78.xxx li ipler 60 ping e dusuruyo geri ama bazı 75/78li ipler de bozuk oluyor ne sıçım iş anlamadım hiç düzgün ip gelmiyorsa port dğeiştirmen lazım oda nasıl olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ttnet'in internet verebildiğine şükredin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 gavur otağından konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 hattın kaldırabileceğinden fazla değer verilince ping artıyordu.telekomdan, bu olayı anlayan biri düzeltebilir.şansına böyle biri çıkmalı telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 kablo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Telekomu ara, karşındaki adam teknik konularda bilgisiz ise, ping nedir vs bilmiyorsa, supervisore bağla beni de, tıpış tıpış tamam abi diyip bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ahah teşekkürler. İlk Flash'ın dediğini deneyeyim olmadı operatör yorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar