Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Evveeeet gunaydin herkese, radyonun gunluk acilisini yaptim gene sabahin korudne sozverdigim gibi, su an acarsaniz 6:50 ye kadar falan Pink Floyd - Animals albumunu dinleyebilirsiniz, belki hic dinleyen yoktur ama olsun, ben kendime dinlerken broadcast ediyorum arkadan :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 7 dakika icinde album bitecek, ben de kapatip toplicam laptopu. Yarin gene 6 da eger uykunuuz tutmasa siz de katilin :) Yarinki album: Pink Floyd - Wish You Were Here[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 kimse çalmıyodu, ben devraldım boş kalmasın diye. çalacak olan varsa lütfen mesaj atsın buraya, devrediyim. elimde çok az mp3 var, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben connect tuşuna bastım ve ardından birisinin bağlı olduğunu farkettim. :) Meğer senmişsin, bende boş diye devralacaktım tam :) Sıkıldığın zaman çıkarsın, ben devralırım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gunaydin, geldim ben =] takilin ama istiosaniz biraz daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oh oh bi baglandim dream on malmsteen versiyonu ehe pekos =] sen takil biraz daha ben de playlist hazirliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tamamdır athe, bende seni bekliyordum :) sen bitince işin özel mesaj at, çıkayım ben :)[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gunaydin bi daa =] 80ler, daha eskiler falan calicam ben bugun bi yandan da calisiorum, ara ara bakicam buraya hadi mutlu mutlu dinleyin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 o halde ben opus - live is life istiyorum atheaaaöö apla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok o anam, cekim bi ara, not ettim Toto - Africa Queen - I Want To Break Free Men At Work - Who Can It Be Now Queen - It's A Kind Of Magic Fleetwood Mac - Dreams Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On 10000 Maniacs - Because The Night Toto - Pamela Culture Club - Karma Chameleon Duran Duran - Notorious Suzanne Vega - Tom's Diner bunnari calmisim simdiye kadar, bu telden devam edicek program. sufer calisma muzigi, seviorum ben. azcik kafamizi dinleyelim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Joni Mitchell - Big Yellow Taxi Banarama - Cruel Summer Blondie - Call Me Supertramp - The Logical Song Frankie Goes To Hollywood - Relax Falco - Jeanny Alphaville - Forever Young dinledik, hatta forever young hala calio... fyi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hotel california istiyorum athea, kırma beni e mi? ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 istek parcasi calmiyorum =] ya da, kendi sevdigim bisi ve o anda dinlemek istedigim bisi olmadigi takdirde istek parcasi calmiyorum diyim... sebebini soracak olursan, aksi ve huysuz bi kadin oldugum icindir der ve kenara cekilirim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bu arada dün 0 ile 2 arası Elektrikler kesildi burada Program yapamadım sorry yani..[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 olsun prawl, bu gece yaparsin insallah *! caktirmadan imza dener*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 güüünaydın paticik foprumlarııeeee yeni bir pazartesi yeni bir hafta yeni bir iş günü daha ama ümidinizi kesmeyin haftasonuna daha 6 gün var ve wj iniz athea bize it's raininig man çalıyor HALELUJA haydi canlan ve coç biz yaz gününde daha neşeyle koş![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Saigon Kick - Love Is On The Way Nena - 99 Red Ballons Madonna - Like a virgin Soft Cell - Tainted Love Weather Girls - It's Raining Men dinledik simdi azcik hareketlenelim hazir babacum da gelmisken, miy miy seyler calarsak hiperaktif kardesimizi kesmeyebilir =p oh bla di oh bla daaaaaaaaaaaaaaa life goes ooooooooooon[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ay rezalet ayol, mp3 yarimmis hehehehe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 işte abba! ahh ahh 70 ler 80 ler[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Scatman John - Scatman varsa çal hele neşemizi bulalım :) dibi-dibi-dibi-dam ba-bam bam[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 babacum da mood a girer[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eywallah bende diyordum enerjimi nasılatacam :) Y*!Kollarını y şeklinde açar* M *!kollarını M yapar* C *!kolarını C yapar* A *!kollarını A yapar*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Abba - Thank You For The Music Marvin Gay - Sexual Healin Stevie wonder - Past time paradise Village People - YMCA Bangles - Walk Like An Egyptian dinledikten sonra araya kendim icin bi alan parsons project tikistirdim neyse yine eskilerden hop hop zip zip parcalarla devam edioruz now playing: del shannon - runaway[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 annemle babam dans etmeye başladılar :) ehueh biribirlerine çok yakışıyorlar canım şirin ihtiyarlar :P[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 lol![hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar