samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Fibromiyalji olma olasiligi yuksek. Izzet fresko'ya gorunebilirsiniz. Site uzerinden soru sorarsaniz da cevaplar kendisi. Ilgilidir cok. https://www.doktorsitesi.com/izzet-fresko/romatoloji/istanbul Tekrar okudum da ilk postu yukaridaki videoyla benzer nitelikte. Doktorlar salak zaten anlayamiyom 1 yildir bu sektordeyim. Romatizma ayri bir bela annemi hastaneye goturmustum 2 gece adamlar idrar yolu enfeksiyonu dediler. Kadinin romatizma atagi cikti. Gozunde uveyit var diye google yapinca cikiyo hastalik 2 gece kimse anlamadiydi aq hastanesinde. Gecmis olsun simdiden umarim iyi olur
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 abi kesin otoimmün ve tıpta bunların teşhisi malesef zor. hele türkiyede benim annem de lupus. kendimi bildim bileli ağrıları var. yüzünde kızarıklıklar için cildiyeye gitmişti ve doktor cildin hassas diyip geri göndermişti kadını. meğer lupusun en görsel semptomuymuş.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ya işte vakayı görmeden öğrenemiyorlar nedense.
Öne çıkan mesajlar