Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Varmı aramızda bunlarla ilgilenen insanlar, özellikle maya kullanan? kitlendiğim bazı yerler var yardım almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 blender öğrenmeye başladım yeni yeni önceleri 3dsmaxte bişeyler yapıyordum nasıl bi tıkanıklık yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 İk ile fk beraber kullanmak aynı rigde birinden derken geçmek falan çözemedim bi türlü. Hani bakıyorum ediyorum ama atladığı temel bişiler var belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 elinizi cabuk tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 canlandıralım konuyu var mı ugraşan eden saçlarını yolan bu uğurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 buyrun sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Bu adamları alıntılamazsan hayatta görmezler abi, vur alıntıyı, mesajın içerigini sil, normal postmuş gibi yolla, yine onlara notification gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar