Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 aksam 21:00 de baslicak, haftaya'da the good , the bad and the ugly var. western hasreti duyanlara bu iki harika film ısrarla tavsiye olunur[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 fistful of bullets deilmi?[hline]To Moon I give For Moon I live The Moon I pray The Moon I love... -Khajiit Mooners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hayır [Bu mesaj Seraxis tarafından 08 June 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Clint babamızın gerçekten baba bi filmi[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 woohoo süper! bu filmin başrolde bruce willis'in oyndığı last man standing adlı bir uyarlaması da çekilmişti geçen yıllarda..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hmm ben de izliyim yaf[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya saat 9 oldu yok hani king pin var ne iş bundan sorna mı acaba a fistfull of dollars? ciddi sağlam western Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 10 daymış yahu ben de gereksiz panik yaptım töbe töbe :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 oo o zmn direk izlenir tam da iyi kotu çirkin vcd izlemiştin 6 gibi iyi oldu bu baya...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 süperdi yaf.. filmin sonundaki 'çelik yelek' sahnesi de back to the future 2'de biff jakuzisinde izlerken gösterilmiştir, sonra üçüncü filmde kullanmıştı o numarayı bizim marty.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 şansa ben izliyemedim, tekrarında da cnbc-e sitesinde film kısmında çarşamba 00:00 da diyor fakat yayın akşı kısmında yok görünüyor. iyice garipleşdi cnbc-e[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dammit sonunu getiremedim nba maçı için uyumak zorunda kaldım :([hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sonunda clint klasik 4 adamı arka arkaya vurdu en sonda da kotu adamla duello tutuştu onu da yatırdı kuyunun kenarına sonra da atladı ata gitti :)[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Sam, 08 June 2003 20:32 tarihinde demiş ki: woohoo süper! bu filmin başrolde bruce willis'in oyndığı last man standing adlı bir uyarlaması da çekilmişti geçen yıllarda.. ewt ya film aynen bu filmden çekilmiş... aynısını çekmişler ama bu daha guseldi malum ilk film olduğu için...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bununla kıyası olmaz zaten o filmin, sadece 'bilginize' mahiyetinde söyledim.. :) sonunda tüfek vs tabanca muhabbeti süperdi.. 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Tüm zamanların en iyi filmleri listemde vardır bu film. Eski topiclerden birinde. Düzeltme: Bunu değil For a few dollars more imiş ama her üçünü de koymak mümkün. ( the good, the bad and the ugly) [Bu mesaj sostizm tarafından 09 June 2003 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bence de üçlemenin en iyisi for a few dollars more'dur, hatırlıyorum da ben ilkokuluna daha başlamamışken abim betamax'a çekmişti çevirip çevirip seyrederdi, en sevdiği filmdir sanırım halen.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar