Knixue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bende bilmiyorum ki sana öğreteyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Geliom suan 16k paran varmıs Askerin yok benimde yok 1 tane asker satın alıp bascam sizi Bekle[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Knixue, 26 Ocak 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Bende bilmiyorum ki sana öğreteyim. :D bari ne oldunuz onu söleyin lem :) geldim ama...[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kılıc la armor aldım 1 de spy geliom laaan[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: oQo, 26 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Kılıc la armor aldım 1 de spy geliom laaan olum noluyo yaw bide ben gelseydim a.q :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hehehe paranın çoğunu bankaya yatırdım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tıklattım hepinize bu arada oyundaki nickim Firstmaster bi sorun olursa söleyin dağıtam ortalığı ( 7m vuruş gücüm var ayıptır sölemesi lol )[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: FRP_Master, 26 Ocak 2005 19:30 tarihinde demiş ki: tıklattım hepinize bu arada oyundaki nickim Firstmaster bi sorun olursa söleyin dağıtam ortalığı ( 7m vuruş gücüm var ayıptır sölemesi lol ) ya ben nie japon kaldım :))[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya ben deli olacam bişiler aldım para 3k kaldi birisi saldirdi bana simdi ben adama ataack diom 0/10 die yazı cıkıo saldımazsın dior deli olacam[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ühühühühühh[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ha örenmek istiyenlere anlatam şimdi ; siteye girionuz kayıt oluonuz sonra solda bi menü var şimdi efem orda benim mesela şöle : Stats Gold: 95,823 Untrained Citizens: 0 Level: 31 Experience: 397,325 (next level in 9,175) Turns Available: 2 mesela böle bişey var,next level in dediği kaç exp sonra yeni level geleceği aynı KO'daki gibi turns available 2 yani şu anda en fazla 2 turn saldırabilirim.Tabi sabahtan beri saldırıom sabah 500 turn'um vardı turn zaman geçtikçe gelior,level zati level şimdi birine saldırmak için battle'dan attack'a basıonuz ordan kendinize uygun bi rakibe dalıonuz para kasıonuz kastıınız paraylada armory'e gidip silah alın paranızın yettiği kadarıyla. bunları yapmanız yeter zaten heeh[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eyw. ölmeye gelioom obaa:)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ha yeni levela atladığınızda main/levels'dan level'ınızı offense'e veya defence'e vermeyi unutmayın dierlerine vermeyin işe yaramaz..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nası level kasacam orayı anlamadım[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: FRP_Master, 26 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: ha yeni levela atladığınızda main/levels'dan level'ınızı offense'e veya defence'e vermeyi unutmayın dierlerine vermeyin işe yaramaz.. baba peki tıklayınca para olayı nedir :) çevre gemiş zengin olsa :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nası level kasacam neye dalacam solein yaf[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nasıl bi oyun ya hani görüntü sadece statlar var karşımda :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 topicin ismini her konu olarak değiştirsek :D[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 26 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: topicin ismini her konu olarak değiştirsek :D haklısın :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nasıl atak vercem size yaw :) nickleri yasın bakiim ehehe[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 her konuyu boşver,telekom'un neler yaptırdığı olsa daha mantıklı olur eheuh[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: FRP_Master, 26 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: her konuyu boşver,telekom'un neler yaptırdığı olsa daha mantıklı olur eheuh ewt iste buu :) ama ben yine bişey anlamadim bu oyundan :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 boşver müsait bi zamanda bize gel anlatırım :p[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 isim deişmis bu arada :) ya nasıl atak vercem bide :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ewt değiştirdim dediğim gibi battledan attack dicen adama tıklıcan yenebileceğin bi tipe attack this player!'a basacan turne mesela 1 ver önce yenersen 10 verirsin daha çok yenersin[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar