lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hani hani :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 resmini çektim bosslarin bi türlü koyamadim :([signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sonunda girdim oyuna hicbisey farkli deil yine 5snye sonra dc :([signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lucı ne oldu geldın mı x nası begendın mı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: undertakeres, 28 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki: lucı ne oldu geldın mı x nası begendın mı :)) deli lag var yaa :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olum sen ne dıyon dun format atmak gerektı formatı attm oyunu yoıne kurdum patchı bı gunbde ındırdım ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 amma geyik donmus lam burda :P[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wala eger baslık editlenebiliosa telekom u kaldırsınlar parantez icindeki konu baslıı ortaya karısık diye kalsın.telekomla ilgili birsey arayan bu konunun icinden cıkamaz sonra :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wala eger baslık editlenebiliosa telekom u kaldırsınlar parantez icindeki konu baslıı ortaya karısık diye kalsın.telekomla ilgili birsey arayan bu konunun icinden cıkamaz sonra :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 :) zaren deistirdi bi kere frp_master :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biftek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sana katılmıyomm adamlar esssek gıbı gece gunguzzz calısıyorlarrrr bızzat baslarında gıttım gordummmmm yarından tezı yok yapacaklarrrr bugun R.T.Erdoganlada konuscammmm bmerak etmetınn oldu sayılrırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Zuahuahuhua zati cogu yurt dısı hatlarımı ne cokmus mmu kopmusmu ne ondan yabancı sıtelere ve yabancı oyunlarda lag oluyor uo ne guzel oynanıyor[signature][hline]_Jack William_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 HAzır konuşmuşken dışişlerini de devreye sok da adminlerle konuşsunlar, Murtaza bi tane raptor isityomuş diye iletirsin. çok bşi diil ya. Raptor versinler.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biftek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu gun burayaa gellıyoo babakann tayyıp beyysenın sorununuda ıletırımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: biftek, 29 Ocak 2005 11:57 tarihinde demiş ki: sana katılmıyomm adamlar esssek gıbı gece gunguzzz calısıyorlarrrr bızzat baslarında gıttım gordummmmm yarından tezı yok yapacaklarrrr bugun R.T.Erdoganlada konuscammmm bmerak etmetınn oldu sayılrırr caner abi receple konustun mu?[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saka zannetmeyin harbi konusacak :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 son duyumlara göre sal1 günü düzelecekmis adsller!!! telekom yapamamis görevi italyanlar almis sali günü hazir demisler![signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lag sali bitiomus diom aloo :) sanirim isyanlar sonuç verdi :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fallamı, lam yalandır bu ilk sallamaları olmas[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: FRP_Master, 26 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: bu kadın telekomun nesi oluo ? kuzeni kuzeni aralarında hiçbişey yok telekomla :D[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedric Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network Doğru mudur ? Yoksa uykudan kalkamadım mı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 arka arkaya yaptıım testler 363.68 Kbps (45.46 KBps) 326.08 Kbps (40.76 KBps) 352.96 Kbps (44.12 KBps) 438 Kbps (54.75 KBps) 376.16 Kbps (47.02 KBps)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar