ZUB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Oyunda iyi bir zırh iyi bir silah nasıl temin edilebilir ? Bazaar terminallerde hiç işe yarar birşey bulamadım... Yeni başlamanın da getirmiş olduğu acemilikten dolayı sizlere bir danışayım dedim .... Bana biri uberse set armor verdi nasıldır iyimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ubese set armor kinetik e karşı yüksek protectionlu armordur ucuzlupundan ve çoğu yaratığın kinetik vurmasından çok satılan bi armordur %60 üzeri koruması varsa kinetik iyidir. Composite alana kadar seni idare eder. Armor ve silah için ister tanınmış mall lara git ister haritanı aç vendor u seç sağ taraftan onlara bak tek tek. bizim mallda(Dantooine - Freedom city) baya güzel armor ve silah var valla oyunda bulduğun türklere sor sana WP(waypoint) yollarlar.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Fiyatlar nasıl acaba :) Şahsen benim tüm mal varlığım 50k dan oluşmakta :( Bu parasızlık içinde bide oyna yeni başlamış arkadaşlarıma yardım etmek durumunda kaldım iyce çökerttiler beni :( Ya mesaj biraz duygu sömürüsü gibi oldu ama yapçak bişey yok :( böhü böhü Abilerim ablalarım bi selpak alın böhü böhü :( [Bu mesaj ZUB tarafından 28 Ocak 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 rifle kasacaksan t21 50k fln eder zaten eski silahlarini bazaardan satarsin biraz kazanirsin brandy 25 koli 50k sanırım yada 150k baya oldu almayalı. buff 10k-12k.armor zaten var. power up ta pek bişi diil 10 tanesi 1k.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bendeki Compositelerden biri 4,5 özelliğe %63 koruma veriyordu galiba. ikisinede %73 yanlış hatırlamıyorsam. İyi yane fena deel.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende %89 Base %40 stun buffsuz sadece el ve kafalıgı giyemiyorsun böyle birşey almak istersen assagı yukarı 1-1.5mili gözden cıkartacaksın [Bu mesaj ugurson tarafından 28 Ocak 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ugursonu takma hava atıyo :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Alomatik_2k, 28 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Ugursonu takma hava atıyo :P lol sana :) chestin conditionu 16k kaldi btane bulmam gerekli acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Baba armor tamir işi güvenli mi? Yani menü falan açılıyorda ordan mı hallediyorsun? Tanımadığım adama armorumu vermem ben.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu arada Bazaarda birşey bulamazsan insan yapımı şehirlerde gez oradaki dükkanlarda daha sağlam(ve pahalı) olarak bulunurlar.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lol Bundan sonra şehirler insan yapımı ve soe yapımı olarak anılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla Eclipse bi arkadaş tanıdık desteği olmadan belimi doğrultmak anladımki çoook uzun bi süre alıcak Ki fazlada zamanım yok bi yandan öss ye hazırlanıyorum bi yandanda oyunda sürekli para kasmaya çalışmak istemiyorum onun için çoktan mali durumlarını geliştirmiş bana bakma sözü veren arkadaşlarımın bulunduğu Farstar server ında oynamaya karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence eclipsete farstardan daha kolay yardım bulursun. her ne kadar farstardakiler önceden tanıdığın arkadaşların olsa bile (en azından yazından ben öyle anladım) onları da her zaman müsait bulamayabilirsin. eclipsete yardım bulma şansın daha yüksek[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Eclipse de beni bul. En azindan azicikda olsa mali yardimda bulunayim bari sana. Napalim seni ortada birakicak halimiz yok gerekirse sana idare eder bir composte armor ile buff saglarim ondan sonra kendi parani kazanmaya baslarsin zaten para kazanmak icin armor ve buff sana fazlasi ile yeter[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Valla Farstarda composite armorum hazırlandı :) Dün akşam epeyde skill kastım şimdilik Farstarda oynamaya devam edicem sanırım Yardımlarınız için çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar