Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fiyatlarda artış olursa cep telefonu kullanamyı bırakırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Lan daha yeni 2 yıl taahhüt verdik ttnete. şimdi bu birleşme ayağına kampanya yaparlarsa ben onların..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 turkcel e gecme vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Güzel reklam yapmışlar hakkını verelim Fakat umarım batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 batmazlar merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 AKK 75gb ama arada dropbox sync yüzünden bitiyor ve dün akşam tekrar gördüm ki 3.5g>3mbit internet. ttnet iyi yaptı avea ile birleşerek. öngörüm; kişisel kullanım bazında 3-5 seneye kablolu internet kalmayacak. yok eve modem bağlat falan bitecek direk. mobil üzerinden. modem belki yine olur ama simcard'lı olur ki 4.5g yüksek ihtimalle 20-30mbit net hız sağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fixed her zaman için f/p de daha iyi mobilden. çok ilerde dediğin doğru olabilir de, bi 10 yıllık dönem için geçerli değil mevcut teknolojilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Superonline'dayım 6 seneye gireceğiz, AKK falan görmedim daha :D, her ay aşıyorum, hiç düşmüyor. Aman bozmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 hmm ilginç müşteri numaranı pm'lesene bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 arda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 seigen said: Superonline'dayım 6 seneye gireceğiz, AKK falan görmedim daha :D, her ay aşıyorum, hiç düşmüyor. Aman bozmasınlar. 10. günde farketmeden 50gb ul kotasına girdim, 20 gündür kıvranıyorum. bi tek bana mı lan bunların pustlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Akk da bolgedeki kullanim onemli. Baskasina sikinti yasatmiyorsa dusmez hiz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Reklamı Galatada cihangirde çekmeyi biliyo ama doru düzgün Fiber yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar