Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gattaca bu akşam Kanal D'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başrollerini ethan hawke ve uma thurman'ın paylaştığı bilim kurgu 23.45'te
jude law da oynamakta

ben merakla bekliyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 28 Ocak 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
nasıl film bu peki

Ya ne desek yalan olur.Bilim-kurgu , macera , duygusal her bişe var işte :)[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen
Mesaj tarihi:
Ben filmi epey gecikmeli açtım, kardeşiyle denizde yüzmeye başladılar yarışıyorlardı o sahnede girdim olaya. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Bİkaç saçmalık var tabi ama baya begendim filmi.Kaç senesinde çekilen bir film bu?[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Saçmlaıklardan birini hemen söyleyeyim. Adamın evindeki teknolojiye bakıyoruz bööle acaip acaip aletler var. Lâkin adamın evinde üstkata çıkması için bi asansör veya yürüyen merdiven yok. O koca merdiveni adam sürüne sürüne çıkıyor.[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
Mesaj tarihi:
konusunu cok begenmistim arkadasimdan dinledigimde. dun izledim, bu sefer filmi cok begendim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
arabalar eski idi monitörlerde flat olmayan crt lerdi ama burada bir sorun oldu kanal d gitti geldiği 10 dk sonra yine gitti izleyemedim konu ve mesajı güzeldi.
Mesaj tarihi:
said:
Anason, 28 Ocak 2005 05:17 tarihinde demiş ki:
filmde hem eski hem yeni havasi vardi, super teknolojik seyler ama kiyafetler filan eski tarz nasi bisey anlamadim ama guzel film

işte filmin en hoşlandığım yönü buydu..

eksi bi yönü Palm ekranlarının çok küçük olması, kimlik tararken 2 saat titreyip açılması tek renk olması[maviydi] gözüme çok battı.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...