Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn deki görüntü resminizin boyutunu 2 katına çıkarın.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sakın xp'de denemeyin spam + trojan oluyor...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek...

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İnsanlara niye işkence yapıyorsunuzki büyük resimle?
Bunun size yararı ne?[signature][hline]how much longer?
zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor .
Mesaj tarihi:
Valla gereksiz birşey, kullanmayın bunu bence.
Kullanışsız olduğu gibi hide diyorum gözükmüyor, rahat rahat yazıyorum.
"Azıcık daha büyük." olsaydı iyi olurdu mesela.
Böyle kötü, hehe.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yahu niye söylüyorsunuz bunları millete şimdi elin adamı geliyor büyük kullanıyor benim pencere düzenim bozuluyor allahalla... ünlülerin gizli numaralara cevap vermemesi protestosu gibi ben de büyük avatarlılara cevap yazmayacam msn den aha işte. ama ben kullanırım o ayrı konu.

beyler bu arada ilgili sitenin ftp dosya indirme bağlantısı gitmiş düzelince buraya girip isminde SPNG geçen dosyayı indirebilirsiniz (=[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 27 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
nForce, 16 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
http://stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip

Bu çalışmıyo?? biri aydınlatırsa sevinirim!!!

aynı plug-ini plus'ın sitesinde de plug-inler kısmında bulabilirsin..
ayrıca bu plug-in'le kimin size conversation window açıp kapattıgını görebilir,ordaki options'a bakınca oha lan dedirtebilicek bi kaç ıvır zıvıra sahip oldugunu görebilirsiniz..
bu ne ya
pazarlamacı gibiyim..ilk yüklediginizde böle hevesli mevesli dalıosun da sora bayıyo ehe
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
7.0 betada oluyormu 2lat resim bide şu link çalışmıyo..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 23 Ocak 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
7.0 betada oluyormu 2lat resim bide şu link çalışmıyo..

Msn 7.0 da olmuyor[signature][hline] Fistan, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
hikayeyi begenmedim diyene çay yok.
Mesaj tarihi:
Ben haerseyi yaptım ama ben resmin boyutlarını ayarlayamıyorum sadece orjinal boyutta oraya küçültüp koymasını sağlayabiliyorum nası yapcaz onu? Bende soruyo evet mi hayırmı diye , evette desem hayıra desedm fark olmuyo resmin boyutlarını ayarlamama izin vermiyo :([signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

• Yeni Oluştur...