Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 çok güzel oldu ya valla hakkaten saol(:[signature][hline]Tüm imzaların hastasıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ülen yeni resim eklemek lazımmış öle desene yaf :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sakın xp'de denemeyin spam + trojan oluyor...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bana hava atamıycan king artık nıhahaha ye hayvansal shade resminide gör gününü ahaha çok makbule geçti nforce saol:) *!isterik kahkahalar eşliğinde salonu terk eder*[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 İnsanlara niye işkence yapıyorsunuzki büyük resimle? Bunun size yararı ne?[signature][hline]how much longer? zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yok canım kimseye bişey yapmayacam:) kingpin hava attıydı da msnde ben yaparım ederim hede hödö diye:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla benimki büyük ama abartı değil[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Valla gereksiz birşey, kullanmayın bunu bence. Kullanışsız olduğu gibi hide diyorum gözükmüyor, rahat rahat yazıyorum. "Azıcık daha büyük." olsaydı iyi olurdu mesela. Böyle kötü, hehe.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yaw bende yaptim herseyi orjinal sizede kalsin mi dedi ancak karsidaki kisiye sordugumda bisiy gorunmuyo diyo halbuki bende resim kucuk olarak gorunuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya bu ne işe yarıyo ki bu kadar önemli bi konu mu da sitiki ?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 arkadaşlar bu link çalışmıyor acaba kırık olmayan bi linkini biliyormusunuz ? stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet link çalışmıyor eğer elinde olan biri varsa bir yere upload edip url verebilirmi[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: nForce, 16 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki: http://stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip Bu çalışmıyo?? biri aydınlatırsa sevinirim!!![signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yahu niye söylüyorsunuz bunları millete şimdi elin adamı geliyor büyük kullanıyor benim pencere düzenim bozuluyor allahalla... ünlülerin gizli numaralara cevap vermemesi protestosu gibi ben de büyük avatarlılara cevap yazmayacam msn den aha işte. ama ben kullanırım o ayrı konu. beyler bu arada ilgili sitenin ftp dosya indirme bağlantısı gitmiş düzelince buraya girip isminde SPNG geçen dosyayı indirebilirsiniz (=[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: insight, 27 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: said: nForce, 16 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki: http://stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip Bu çalışmıyo?? biri aydınlatırsa sevinirim!!! aynı plug-ini plus'ın sitesinde de plug-inler kısmında bulabilirsin.. ayrıca bu plug-in'le kimin size conversation window açıp kapattıgını görebilir,ordaki options'a bakınca oha lan dedirtebilicek bi kaç ıvır zıvıra sahip oldugunu görebilirsiniz.. bu ne ya pazarlamacı gibiyim..ilk yüklediginizde böle hevesli mevesli dalıosun da sora bayıyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 7.0 betada oluyormu 2lat resim bide şu link çalışmıyo..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 link calısmıyo bende[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Maedhros_Laorx, 23 Ocak 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 7.0 betada oluyormu 2lat resim bide şu link çalışmıyo.. Msn 7.0 da olmuyor[signature][hline] Fistan, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hikayeyi begenmedim diyene çay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 calismior bu bende soruor resim orjinal boyutunda cıksınmi die evet diyorum karsimdakine soruom boyutu nasil die kücük dior ne iş anlamadim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sende en azından link calısıyo bende calısmıyo anasını satıyım ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sanırım karsinizdaki 7.0 kullaniorsa olmuor[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet 7.0 kullanıyorsa olmuyor ki gayet güzel bir olay bu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Nie çalışmaz bu linkler biri aydınlatabilir mi bu konuyu ?[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben haerseyi yaptım ama ben resmin boyutlarını ayarlayamıyorum sadece orjinal boyutta oraya küçültüp koymasını sağlayabiliyorum nası yapcaz onu? Bende soruyo evet mi hayırmı diye , evette desem hayıra desedm fark olmuyo resmin boyutlarını ayarlamama izin vermiyo :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tamam sorduğum arkımın msni betaymıs ta ondan ehue :D oldu[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar