StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşlar şimdi sizlere küçük(10yaşında) kardeşimin yaptığı açıklamaları yazacağım. Eminim sizler de benim gibi gülmekten yarılacaksınız. :) [spo1=Ultima Online nedir]ultıme onlıne bir tür internetten oynanan oyundur ama (Kurmar) falan degildir güzel bir oyudur size tafsıye ederim Warrior:Warrior savaş skıllidir(yenenegi)magelere karşı biraz zayıftır ama iyi bir Warrior olursan mageleri öldürebilirsiniz genellikle swordsman tutulur .İyi bir savaşcı olması için neler gerekir bunların acıklamasını yapacagız. swordsman:silah yetenegidir ve en cok yutulan stildir hem hızlı hurar hem de rakıbe kanama koyabilir tabi skıll 100 olursa bu dahada etkili olur fecn:silah yetenegidir krıs gibi silahları vardır rakibe vur kaç taktigi oygulanan bir skılldir.paralize (rakibi dondurur) oygular tabi skıll 100 olursa daha uzun paralize kalır. mace fencing:Oda bir savaş skılıdır delici silahları var dır ve rakibin stamini(yürümesini)azartır ve 0`ırlar ve yürüyemesini engeller rakibin stamı dolana kadar rakip yürüyemez ama cok agar vurar onun icin bıcak bile kullanın cunku siz vurana kadar adam sıze bin kere vurar parrying:Kalkan kullanma yetenegidir,rakibin vurdugu hasarı azaltır ve skılliniz 100 olunca hasarı yok bile eder. tactic:vuruş seviyesini arttırır ve 100 olunca skıliniz %30 vuruşunusu arttırır. healing:Sklli canınız azaldıgında canınızı arttırmaya yarar ama yanınızda bandaş olması gerikir bandaşlara tıkladıgınızda kendi üstünüze yada status menüsü ne tıkladıgızda canınızın arttıgı göreceksiniz skıliniz seviyeniz arttıgında ileştirdigi seviyede artar anatomy:bu skılimizde healing skılıın olmassa olmaz skıldır cünkü healing ve bu skıl 60 cıvarlarında olursa yaranızı ve zehir rmiş seniz zehirinizi gecirir.95 cıvarlarında olursa ölü bir adamı canlandırızsınız. Pure Magec:Pure magec demek bütün skıllereniz magec skılidir demektir. magec:Büyü atabilmenize yarar bazı büyüler canı azaltır bazı büyüler canı cogaltır bazı büyüler ise ekranınız karanlık ise aydınlatır.bu büyülerin bazıları şunlardır arkadaşlar; In Lor: (ekranızın siyahlaştıgında aydınlatan büyünün yapılız sözleri) In Nox: (zehir atmanın yapılış sözleri) An Nox: (eher zehir yemişseniz zehiri gecirmenin yapılışın sözleri) An Nex Por: (karsıdaki yada kendinize paralıze atmanın sözleri) Was In Nox: (8 Kare içindeki herkese zehir atar) Was An Nox: (8 Kare içindeki herkese eher zehir yemişse zehiri ihileştirir) Corp Por: (rakibe veya kendinin canını indirir) In Vas Por: (8 kare içindeki kişilere deprem yaratır ama kendine işlemez) An Lor Xen: (şektigin rakibe yada kendine tıkladıgında rakim veya kendin göremezsin) Was Corp Por: (enerji worxin cıkarkenki sözleri) In Por Ylem: (rakibe ateştopu atar) bu büyüler sizin içinize cok yarıyacaktır :) Evalegan:attıgınız büyüyü hasırını ve daha başka büyülerde atmaya başlarsınız.Mesala bir adama Corp Por atıgınızda canı 25 indiginde bu yetenegi 100 lediginizde canı 40 civarlarında iner. Metitoyon:büyüyü attıhınızda status menusundeki mana iner ve 0 oldugunda büyü yapamazsınız bunun icin skıll menüsünden metitasyonu bulup yanındaki noktaya basıp manayı doldurmalıyız. Poisoing:zehir attıgınızda zehirin etkisini artırır bu skıll(Yetenek)100 oldugunda attıgınız zehir etkisi artırır ve ölüne kadar zehir geçmez.ve bu skıll ayrıca poi potin cantanızda bulunuyorsa ve bir silah varsa skıll menüsünden Poisoing skıllini seçin ve yanındaki noktaya basın ozam mausu poi potina tıklayın sonra da silaha tıklayın ve silah zehir lenir.[/spo] [spo2=Ultima Online]Hi doslar nasılsınız ben mehmet nebula hayatımı anlatıyım ilk bu nebula cıktıgında ben küçüktü internet cafede oynuyodu abim sonra işyerinede TTN baglandı ve nebula hayatım başladı ilk önce hiç bilmiyordum abimin bir, balıkcı charı vardı onu abim bazen bana bırakı yodu ve bende ölüyodum falan bir gün ; abim bana charı ac balık tut dedi gben balık tuyodum tekneye koyuyodum balıkları sonra işte tekneye koyarken gemiyi kitlemeyi unuttum abimde yoktu, sonra bi adam girdi gemiyi yönlendirdiler bende cocugum ya vasan nox atıyon adama sonra ın nox attım crim oldum adamlar beni öldürdü ama geminin üstünde gemi hareketetti cesedim suda kaldı sonra at gitti balıklar gitti krıss gitti sonra gemi gitti bende akşam eve geldim sonra abim ezaneye geldiginde bilgisayarı bi açtı benim ruhuma el fatia oldu sonra bir kaç tay hiç nebula oynamadım sonrada kendi acc aldım sonra yaz abimin char haclenmiş sonra acc oynuyordu ben yenide acc aldım derken cok güzül oynuyodum sever paralı oldu bende oynayamadım sonra başka severe geçtik oda kapandı sonra başkasına geçtik oda kapandı oda kapandı derken a... severini buldum onu oynuyordum ama internet gitti :( arkadaş bende bir ugursuzluk var :D her halde kendi severimi korcam ama ne zaman..... a.kdaşlar söyle internetten oynan mıyan hiç kapanmayan sever yok mu? ben var ya bilgisayar m.. olyım varya allaha bitiniz bi oyu surcem gö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kardesin sufermis eheh.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 öyledir bir de benden baka baka mage pvp'si yaparkenki fotolarını upload etmek isterdim albüme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 et et :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 peki bu yazıları nereye yazmış? bu arada imla kurallarına felan baya hakim bir arkadaşmış...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 arkadasiminda uo oynayan bir kardesi vardi, oda cok tatliydi ya :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bilgisayarda txt dosyasına C:mehmetUltima Online.txt ;)[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack of Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kardeşini ultima online dünyasından biran önce uzaklaştır mesafe koy cok kaptırmış sanırım aman diyim.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kardesin süfermiş[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mavi, 30 Ocak 2005 16:17 tarihinde demiş ki: kardeşini ultima online dünyasından biran önce uzaklaştır mesafe koy cok kaptırmış sanırım aman diyim. elden birşey gelmiyor sadece dersler çalışıldıktan sonra oyuna girmesini sınırlayabildim (küçükya denilenlerin hepsini yapıyor) ama bir süre sonra bu yasağı da aşar ve ders falan takmaksızın kendini uoya verir.[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack of Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bomba uhueue[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bırak ya ne yaparsa yapsın...ama sanırım kardeşin banka önünde 2-3k dilenen ve genelde bi skilli 60 yapıp takılan tiplerden...yada ph de sadece kasıp pvp yapamayan biri...biraz eğit istersen :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Mandooo, 30 Ocak 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bırak ya ne yaparsa yapsın...ama sanırım kardeşin banka önünde 2-3k dilenen ve genelde bi skilli 60 yapıp takılan tiplerden...yada ph de sadece kasıp pvp yapamayan biri...biraz eğit istersen :) 2-3k dilenmez, skill'i 60dan yukarı kasamaz ve genellikle mf kasar, phda bile 60dan yukarı çıkamaz abi tutupta gel öğren diyemem walla bakarak, fisher char açıp macro kullanmayı öğrendim ben ilk daha onu bile bilmiyor arkadaş:) öğrensin kendi.. bile bile onu da bu batağa sürükleyemem :P[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar