Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 senko said: bakteri mi uremeye basliyor 10 dakika sonra? Restorant'in hijyenik kosullarina göre degisir onu bilemem senko. Ama normal sartlarda sadece kasarin eriyip kaybolmasi, pakede yapismasi, ekmegin sertlesmesi, salatanin isidan renk defistirmesi, etin kurumasi yeter. Yani ürünün kalitesinde asiri bir düsme yasanir. Patatesler zaten cok kisa sürede sogur ve kururlar.
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ayfon said: senko said: bakteri mi uremeye basliyor 10 dakika sonra? Restorant'in hijyenik kosullarina göre degisir onu bilemem senko. Ama normal sartlarda sadece kasarin eriyip kaybolmasi, pakede yapismasi, ekmegin sertlesmesi, salatanin isidan renk defistirmesi, etin kurumasi yeter. Yani ürünün kalitesinde asiri bir düsme yasanir. Patatesler zaten cok kisa sürede sogur ve kururlar. ne güzel anlatmıs adam resmen paket servis burger .çekti canım
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 mcdonalds 2ye kadar acik patlatsam mi bi tane hakketen
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ayfon tesekkurler bu arada aciklama icin
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Hamburgeri Cola'ya atip bekleyince solucan cikiyomus icinden.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 baggy said: Masakari said: paranızla sünger yiyonuz. hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs. konuyu okumadım ama şu nedir ya her konuyu da esnaf yemeğine getirmeyin anasını satıyım benim canım kalitesiz pis burger yemek istiyor bazen adana mı yiyim napıyım kayseri mantısı mı yiyim sulu yemek mi yiyim
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Fistan said: ohannes kötü ya dükkan burger var baya iyi bizim burgerler de iyi :d sizin burger 7/10 ohannes 7,5/10 benimki 9/10
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Jaegerjaquez said: Peregrin said: bunca zamandir yediginiz lastik burgerlerin gunahini tanri affetsin cocuklar. izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. ne var izmirde güzel hamburgerci ohannesi biliyom ben ben ya oraya gidiyom ya kendim yapiyom, dukkan'a iyi diyolar da cok piyasa orasi. bi de benim evin karsisinda chief's mi ne var, orasi da guzel zipzip'le gittiydik 1-2 defa.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 https://www.facebook.com/faktorifood/?pnref=lhc buraya gidin.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 cumartesi gidiyim, begenirsem sana benden 1 kilo jelibon
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yalniz eleman kafasina gore acip kapatiyo dukkani, olmaz eyle
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bana sorcak tabi, yilda 1 defa turkiyeye gelen adama mi soracak. en cok bana sorcak. hem siskoyum hem esnaf.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 esnaf esnafin halinden anlar bilirdik biz.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aquila said: https://www.facebook.com/faktorifood/?pnref=lhc buraya gidin. buranın makarnaları iyi sadece gidiyorum ben arada
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 kzpmaza said: baggy said: Masakari said: paranızla sünger yiyonuz. hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs. konuyu okumadım ama şu nedir ya her konuyu da esnaf yemeğine getirmeyin anasını satıyım benim canım kalitesiz pis burger yemek istiyor bazen adana mı yiyim napıyım kayseri mantısı mı yiyim sulu yemek mi yiyim şu ya. burada hamburgere verilen parayla türkiye'de bir hafta yemek yediğim için pek gidemiyorum, leş gibi fast food yiyebilmeyi çok özledim.
baggy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 fistan'ın aylık geliri 10.000 tl. mc'i beğenmemesi çok normal.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bence herseyi iyidir buyuk ihtimalle, sen anlamamissin. Fistan said: aquila said: https://www.facebook.com/faktorifood/?pnref=lhc buraya gidin. buranın makarnaları iyi sadece gidiyorum ben arada
baggy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 subway'in etler o kadar ince ki tadı gelmiyor, lel. arby's hoşuma gidiyor. sırf o curl pattisi için gidilir.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 http://www.bukrece.com/wp-content/uploads/2015/05/gobitte.png bu baya iyi, et döner ve köfteli.ankara ve afyon dışında yok ama.
baggy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 burger house nasıl? hiç gitmedim, paso görüyorum.
Öne çıkan mesajlar