Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mcdonalds ve burger king

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

bakteri mi uremeye basliyor 10 dakika sonra?

Restorant'in hijyenik kosullarina göre degisir onu bilemem senko. Ama normal sartlarda sadece kasarin eriyip kaybolmasi, pakede yapismasi, ekmegin sertlesmesi, salatanin isidan renk defistirmesi, etin kurumasi yeter. Yani ürünün kalitesinde asiri bir düsme yasanir. Patatesler zaten cok kisa sürede sogur ve kururlar.
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

senko said:

bakteri mi uremeye basliyor 10 dakika sonra?

Restorant'in hijyenik kosullarina göre degisir onu bilemem senko. Ama normal sartlarda sadece kasarin eriyip kaybolmasi, pakede yapismasi, ekmegin sertlesmesi, salatanin isidan renk defistirmesi, etin kurumasi yeter. Yani ürünün kalitesinde asiri bir düsme yasanir. Patatesler zaten cok kisa sürede sogur ve kururlar.

ne güzel anlatmıs adam resmen paket servis burger .çekti canım
Mesaj tarihi:
baggy said:

Masakari said:

paranızla sünger yiyonuz.

hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs.

konuyu okumadım ama şu nedir ya her konuyu da esnaf yemeğine getirmeyin anasını satıyım benim canım kalitesiz pis burger yemek istiyor bazen adana mı yiyim napıyım kayseri mantısı mı yiyim sulu yemek mi yiyim
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

Peregrin said:

bunca zamandir yediginiz lastik burgerlerin gunahini tanri affetsin cocuklar.

izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim.

ne var izmirde güzel hamburgerci ohannesi biliyom ben

ben ya oraya gidiyom ya kendim yapiyom, dukkan'a iyi diyolar da cok piyasa orasi. bi de benim evin karsisinda chief's mi ne var, orasi da guzel zipzip'le gittiydik 1-2 defa.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

baggy said:

Masakari said:

paranızla sünger yiyonuz.

hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs.

konuyu okumadım ama şu nedir ya her konuyu da esnaf yemeğine getirmeyin anasını satıyım benim canım kalitesiz pis burger yemek istiyor bazen adana mı yiyim napıyım kayseri mantısı mı yiyim sulu yemek mi yiyim

şu ya. burada hamburgere verilen parayla türkiye'de bir hafta yemek yediğim için pek gidemiyorum, leş gibi fast food yiyebilmeyi çok özledim.
Mesaj tarihi:
bence herseyi iyidir buyuk ihtimalle, sen anlamamissin.

Fistan said:

aquila said:

https://www.facebook.com/faktorifood/?pnref=lhc

buraya gidin.

buranın makarnaları iyi sadece
gidiyorum ben arada
  • Yeni Oluştur...