di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 akli sira diye ondan dedim. trolledigini saniyo da yapamiyo. yazdigi kod da patliyo zaten. beceremiyo gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bingildak said: Asal sayıyı size bulmadılar zaten. Hesap sorma arayışı niye kime onu anlamadım. Sanki halk için asal sayı bulduk diye açıklama yapmışlar da herkes kendi hayatına etkisini soruyor. Sen nabacan asal falan. Patlat bi osbir. Eheh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 nerde patliyo lan sdf mongoDB'de bug varmis ondan patliyordu benden patlamaz yoksa jira'ya yazdim bak bura bozuk sizin diye yarin senko allah senden razi olsun mjslari gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Kimsenin kontrol edeceği yok ya bol keseden sallıyorlar. 22 milyon basamağı varmışmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Nasreddin Hoca o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 forumun ne kadar sözelci olduğu ortaya çıkmış konuda. gidin kelime sonlarını benzetmece oynayıp şiir yazın lan. gerçi şiirde de matematik var. uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 senko said: nerde patliyo lan sdf mongoDB'de bug varmis ondan patliyordu benden patlamaz yoksa jira'ya yazdim bak bura bozuk sizin diye yarin senko allah senden razi olsun mjslari gelir ben olsam evine sopali adam yollar dovdururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 10gen yapmaz oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 senko said: nerde patliyo lan sdf mongoDB'de bug varmis ondan patliyordu benden patlamaz yoksa jira'ya yazdim bak bura bozuk sizin diye yarin senko allah senden razi olsun mjslari gelir Olm şu mongodb den başka işiniz yok mu sizin hanım arıyor ya mongodb hata veriyor çıldırtçak turkcelldekiler falan 2 senedir iş nasıl diye sorsam hep aynı şeyi söylüyor, sormuyorum artık iş nasıl gidiyor diye yine aynısını söylücek çünkü asdsfa galiba hiç bir iş yapmayıp aranızda böyle bir şey bulmuşsunuz mongodb bugı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Olum bug duzelse hepsi issiz kalir oyle dusun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 gizli işsiz bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar