Patice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Hellö. Suark ve Di'nin de destekleriyle sitemi açıyorum, baya heyecanlıyım. Logoya ihtiyacım var. Tasarımcı arkadaşlarım var ama hatır gönülle olmuyor. Bide tasarımcı abiler hep yoğun hani. Logo yaptırabileceğim -parayla- birileri var mı? tanıdık vs önerebilirsiniz ya da. Tasarımlarına güvediğiniz mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ne sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 fotoblog :) Bitsin paylaşırım. Logo falan eksik şuanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hayırlı olsun. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 burda kendin dene. ama çöp baya. birde bizim iş yerinde var 2 grafiker freelance de yapıyorlar hoş ben otursam daha iyisini yaparım ama yinede grafikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Biz www.idemama.com diye bir yerde yaptırmıştık firma için logoyu. 600 lira falan. Bir çok grafikerin yaptıkları arasından seçiyorsun. Daha çok para verince daha çok kapris yapabiliyorsun falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Şu site tanrı benim gözümde... Logotype bölümüne bak http://www.bluevertigo.com.ar/ free'de bulabilirsin 3-5 dolara da efsane şeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ozellikli bisi yaptiracaksan Mal iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 karın tokluğuna dandik çalıntı fikirli bişey yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar