Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bu cable'ı aldıktan sonra bende makinayı 7/24 açık tutuyorum ama işlemci amd olduğu işin aklım kalıyo. kasa 35-37 cpu 45-47 arasında gidip geliyo sizinkiler ne alemde bide bana belirlediğim ısının üstüne çıktığında alarm verecek bir program lazım sissoft var ama onun alarm fonksiyonu yok sanırım bildiğiniz bişi varmı[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bilgisayarın açık kalması hiç ısındırmıo benim ne kasayı ne cpu'yu ama mesela 1 saat oyundan sonra direk 15 celcius fırlıo ıntel ama işlemci[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Drake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 amd icin ideal sicaklik 85 e kadar-cpu 55 e kadar-mainboard[hline]Warning: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Database Connect Error
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Drake, 11 Şubat 2003 01:13 tarihinde demiş ki: amd icin ideal sicaklik 85 e kadar-cpu 55 e kadar-mainboard[hline]Warning: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Database Connect Error ben taze test edilmiş halini söyliyeyim 58 den sonra komplike işlemlerde çöküyo 60 tan iş allaha kalmış arkadaş aldı yeni adama dandik bir fan vermişler geldi taktık cpu dan oluyodu az kalsın[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Drake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 benim islemcim amd 1800+ xp coolermaster fan(4500 rpm,max da calisiyor su anda) asus a7v266-ddr C.O.P destekli(yanmaya karsi koruma) islemcim cogunlukla oyunlardayken 77-80-74 derece arasinda dalgalaniyor anakart da max 45 derecede gordum hicbir kitlenme yasamadim,sadece ilk aldigimda durmadan gocuyordu,fan hizi ayarlandigi zaman o sorunda ortadan kalkti[hline]Warning: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48 Database Connect Error
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 o digital centerdakilerlemi 9000 yapıyon !?![hline]King Of Chaos
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bendeki fanların gürültüsünden duramıyorum birde işlemciye ikifan 7000d/d filan abooowwww hiç yaklaşılmaz yanına.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 e elini niye sokuyosun ki fana urza? :)
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 zuahah. urza lamer diince aklıma sen geliosun ehaeh. bu arada o sığar mı ki kasaya ? :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 rofl koptum bu arada kadıköyde satıldıgı için renkleri sarı lacivert demi? *!çokmu zekiyim diye düşünür* almam ben fbli fan[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Öne çıkan mesajlar