di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ahali selam, Guvenilir uygun fiyatli, app'i falan olan tracker ariyoruz kopekler icin. Google'da arayinca bi ton site cikiyo ama ya sacma sapan fiyatlar veriyolar ya da pek tekin gorunmuyolar. Yurt disindan alip getirmek cok daha cazip de cihaza sim kart takilacagi icin telefon gibi kaydettirmek gerekecek diye tahmin ediyorum, haliyle baya sacma oluyo o durumda yurt disindan alip gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 http://www.dx.com/p/mini-gps-tracker-locator-for-kids-child-pet-cats-dog-car-vehicle-personal-google-map-sos-alarm-413692#.Vpp2yPmLSt8 dediğin gibi kayıt ettirme işi kötü. aylı ödemeli modeller vardır muhtemelen kendinden sim kartlı. onlar duruma göre daha avantajlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 turkcellin tam burada diye bir servisi var motor için kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 aha adam fikri çaldı ithalata girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 pilleri çok çabuk bitebiliyor. Özelliklerde muhakkak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 köpeenizi gözünüzün dibinden ayırmayın türkiye burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 benim alzheimer için olan başlıkta baya bişey var paticik linki. Trackimo en iyisi gibi, o da işte türkiyede turkcell burada şeklinde pazarlanıyor ama amazondan da alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 aliexpress'de var trackerler ama kayıt ettirme sorunu gerçekten saçmaymış. Ben SIM900A development kit kullanıyorum kayıt ettirmeye götürsem hocam bu ne derler sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar