Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben alch. ve herb. den sonra cooking ve fishingi aldım. Cooking 150de kaldı ama tranierde 200 gerektiren bir eğitim var. Cookingin 150nin üstünje çıkmasını nasıl sağlayacağım? Fishingde 150de kaldı max 150 mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ayni sorunu bende yasamistim daha once fishing sorunun da sonuc olarak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya bildigim kadarıyla sadece bir tane ana skill ve onun gathering denen toplama skillini alabiliyorsunuz.2 tane almaya kalkarsanız artmama gibi bişi olabilir tabi..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 expert haline gelmek için kitap almanız gerekli. hangi npc'nin sattığını normalde train ettiğin npc'nin söylmesi gerekiyor diye biliyorum.Adamın söylediklerini dikkatli incele. firstaid için dustwallow marsh'a gitmen gerekio diğerlerini bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Çok pis balık tutarım.150+ fishing icin yani expert olmak icin book alacaksiniz,bu book neutral bolgede var,yada auction house a getiren ve ustune 1 gold kar koyan arkadaslar var,low levellar icin guzel bir cozum bence kasmayin yolda garanti defalarca gidersiniz... 40 levela gelincede 225+ fishing icin quest verilecek size,o zaman da 225+ ya geciceksiniz. Fishingden cikan chest sayisini azalttilar,cikan item kalitesinide acaip bir nerf geldi...nerde balik tutarsaniz tutun(her zone level level)pek duzgun bisi cikmior. Ayrica buff larda var oltan,iza taktiginiz ama +100 item bile bi ise pek yaramior... Tek artisi su alchemy secen arkadaslar BALIK TUTMAK ZORUNDA ) Siz alchemy almadiysaniz 10 firefin i bir golda,20 blackmouth da 1.5 golda auction houseda cok rahat satarsiniz...Sarayburnunda realde iyi balık tutarsın[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar