Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ya arada bakıorum 30-40 online var ama brit bankta bi adam yok. psikolojik olarak negatif etkilio insanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mosquito said: ya arada bakıorum 30-40 online var ama brit bankta bi adam yok. psikolojik olarak negatif etkilio insanı :p moonglow populer bu ara, dün akşam baya aktifti hatta şehirlerde çok adam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Britteki amele thiefler yüzündendir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 treasure bottle active mi raiden ? Hiç cıkmadı şimdiye kadar. Fishing gm'ledim. Bir de lockpick nasıl kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bottle fishing yaparken spawn olan serpentlardan geliyor. sol kenarda mesaj cikiyo. lockpick icin summon D@rkwish said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 gm olana kadar hiç cıkmadı serpents tuttugun yere göre değişiyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Lockpick kasmak tam bir sıkıntı. Carpenterın yaptığı kutular ile kasılıyor; fakat 50 lockpicke kadar 25 tinkerlı bir carpenterın yaptığı kasa ile, 50-75 lockpick için 50 tinkerlı carpenterın yaptığı kasa ve 75'den sonrası içinde 75 yada 100 tinkerlı bir carpenterın yaptığı kasa ile gibi bir mantık var. Kısaca bi kaç char açman lazım kutular için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Masticore said: gm olana kadar hiç cıkmadı serpents tuttugun yere göre değişiyor mu acaba moonglow dock ilerisinde cikti bana gemide kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Raiden, stun punch, disarm nasıl yapılır, wrestling dısında skill lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Bugun servera girebildimde oyun inanilmaz yavas bende ozellikle oraya buraya kosturmaya calistigimda frame frame ilerliyor , varmidir bir cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Razorda generalda cpu ile ilgili bişi var onun checkini kaldırıp denermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Yok ne yazik ki ise yaramadi. tam sorunuda anlayamadim lag veya cpu/performans sorunu gibi gozukuyor. Servera pingim 10 lan 20 arasi baglantim 70 mbit olmasina ragman kasiyor. Firewall , antivirus etc hersey kapali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 genel bi fps düşüklüğü gibi garip bir durum var ama oyunda zaten. ondan bahsetmiyorsun değil mi ? ben de koşarken smooth değil yani herşey. telefonda oynasam takılmaması gereken bir oyun, kendine has salakça birşeyi var. youtubeda videolara baktım herkeste var yani. oyunun kendinden olan ufak bir kasmamsı bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 2 gun once ayni sorunu bende yasamistim tum gece boyunca oynatmamisti beni. Sorunun ne oldugunu bende cozedim ama ertesi gun duzeldi kendiliginden, arada nedense boyle kasilmalar yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Yok normal bir kasilma degil her 3 adimdan sonra ekran donuyor, oyun oynamak imkansizlasiyor. Sehirde fareye saldirdim , cani azaldiktan sonra kacmaya basladi onu bile kesemedim :) Misal karakter sol alt koseye kostugu zaman screenshot taki gibi koseler boyle siyah cikiyor, ssde iyi yakalayamamisim siyah ucgenler dahada buyuk olabiliyor.. SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Razorun ve windowsun compability ayarini Win Xp service 3 e getirdim ,simdilik sorun duzelmise benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Server'da bi ilgisizlik var abi... Yabancı da kalmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 pvp turnuvası varmış, noldu o adam üşenmemiş; http://forum.ultimaonline.international/thread-53.html ben üşenip "yanlış yapıyosun", "olmaz bu iş böyle" diyodum kısa kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 @xaty deadly poisoned vanq kryss kazandi turnuvayi, kapali alanda kacinilmaz son :D bide o usenmemis dedigin adam malin onde gideni sdf. ruleset bastan beri soylenen yere gelip standart bekleyip hayal kirikligina ugramak... :D ilgisizlik konusunda haklisin ama @masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 hizli skill alma olayında haklı ama adam bence. herkesde bir inscription, ya da ne karakter lazımsa yapma olayı oluo çok kolay gain olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kişi başına karakter limiti 2 account limiti 1 olsa bu skill gainleriyle neyse ama böyle oldumu aç bi karakter daha kas iki saniyede, başta güzel geldi ama baydı sonrasında. ha zaten rel por açılırken yabancı kalmaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 2-3 seyi farkli gorup aglayan adamlar relporda nasil barincak onu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 o da ayrı bi mesele ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 oo baya oynayan varmış. kaç kişisiniz? gelelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 valla en azından bi 20 unique var, multilerle genelcde 40 client aktif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar