BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Masticore said: Message panosu calissa güzel olur + heyvanların ismi niye değişmiyor. Uo'nın böyle küçük ayrıntıları hoşuma gidiyor. hayvanlari sordum, shrink sistemiyle cakisiyormus isimlendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Adamin dibiyim ondan. King Regards fln yazdım dün ondan mi aldın acaba. Shadowfield'a laf yok dilenirken bana 1k verdi brit bank'ta. tamer başlangic skilleriyle Alt kara listene nasil soktun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Bu razor'da makro arasına delay nasil koyucam. Müzik çalarken şemmame söylemek istiyorum ama cok hızlı floodluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Delay koyacağın action a sağ tık, en altta special bişeyler... Of sonrasını hatırlayamadım alttaki linkten biyrun; http://tinyurl.com/hutffdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Raidennnn *Cesedim cabuk çürüyor.süreyi uzatabilir misin? Ben hep ölüyorum *Hasar alan silahlarin dmg i dusuryorsa diledigimiz an vurabilecegimiz dmg degerini gorme sansimiz var mi ? *Direk silah zırhlarin zamanla yıpranmasini kaldirsan ne güzel olur mu ? *İtem bonuslari Bunlari buldum netten dogru mu , eksik fazla var mi ? Durability: (Durable, Substantial, Massive, Fortified and Indestructible); Armor Resistance Increase: (Defense, Guardian, Hardening, Fortification and Invulnerability); Damage Increase (Ruin, Might, Force, Power, and Vanquishing); Weapon Skill Bonus (Accurate, Surpassingly Accurate, Eminently Accurate, Exceedingly Accurate and Supremely Accurate); Bilgi *item id wandlar (gazer)lerden de cikiyor random drop yillar sonra ruyamda uo gordum . paralayze a alip kesti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 grinny said: Delay koyacağın action a sağ tık, en altta special bişeyler... Of sonrasını hatırlayamadım alttaki linkten biyrun; http://tinyurl.com/hutffdu Bunu gördüm,denedim ama olmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Olması lazım yahu... süreyi ms cinsinden giriyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Valla kac yazarsam yazayim text flood oluyor durmuyor hic. 10000 de yazsam ayni makro, hic pause olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Felix diye hırsız var la brit bankın orada? Vita değil ama ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aynen tam onu yazmaya gelmistim, ben degilim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kimse yok mu bu sunucuda nasıl öğreneceğiz kaç online var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 giris aninda solda su kadar online yaziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 51 de takılıodu eskiden. raiden reyiz düzeltmiş dmeek ki. 53 olmuşuz fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 pati guild yokmu ya kaldım tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 LD var işte. çoğunluk pati en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bende 750k Var 18x18 boş arazi alıp gült kurcam. Aslında kafamda düşündüğüm 3 5 kişi var. Daha fazlasını almak istemiyorum zira serverda zaten 40 50 kişi anca var xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 guildi olmayanlar için; akşam saat 9'da online olacağım, brit banka gelin alayım guilde en azından in-game iletişimimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 büfenin orda bulusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Lan hala mı LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sayin server sahibi.. 1- bir zahmet su trash can den her sehre koyarmisin ..kasarken vendorun satin almadigi zimbirtilari atacagim diye bu gun 3 kez brite kostum geldim.. 2- su afk harflerini beyaz zemin ustune yapabiliyorsan guzel olur 3 seferden 2 sinde okuyamiyorum hangi harfler var.. tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 lady laura kimdir (yanlış yazmışta olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Edwin vardı mage, eski serverlardan hatırlarsın belki. O. Pek girmiyor sanırım patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Masticore said: lady laura kimdir (yanlış yazmışta olabilirim) bire on bahse girerim coldwind'in tamer'ıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bu arada hayirlisi diyorum birbirleri ile italyaca ? konusan ?? 3 kisi gordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 şöyle 500-1000 kişilik gerçekten international olsa gelirim yani ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar