MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 zamaninda bende oynamiştim DeMoN.KGB diye hehe (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ne efsaneler söndü,sephiroth efendi..[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hmm max vs DmC maçı hala gözümün önünde.[signature][hline] The Truth is out There
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bi aralar oynamıştım .skeletionknight mıydı neydi die birinin clanına girmiştim.foo fighter'dı nikim herhalde:)[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 12 Eylül 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hala varmı oynayan?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 [Sw]Karqa GE!Karqa Karqa.SvD Gods.Satyricon Satyricon.teamtr (bi maç bile yapamadan dağılan milli takım hoho)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: BOccOB, 26 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki: Ben aklıma eserse bi yabancı sunucya girip 2fort ya da well de sniper show yapıyorum ecnebilere... azıcık paslanmışım ama yinede yabancılara kuş uçurtmuyorum :D abi sen uçan scoutlara headshot yaptığını sniperla 2 fortta adam vurduunu sölüyosun ulan bunu snn de 100 pingle yapamıyodun gavurlara 300 pingle nası yapıyosun ahaha[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya siz ciddi ciddi saf bunu mu oynuyosunuz? neyse heralde zevklidir
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Zevkler ve renkler.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zevkliydi bi zamanlar[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tf:source veya tf2 çıkarsa keyifle oynarım.[signature][hline]shinsetsu desu..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tabiri caizse eşşşşeeekl gibi oynardım . Gunumun neredeyse buyuk bolumunu alırdı . En sevdiğim bolum futbol topunu baseden base e goturduğumuz bolumdu . Ama eski olunca insan unutuyo :([signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
Dux Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 server olsun gene yaparım pisman deyilim ;)
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hey gidi lan sizde abarmışsınız olayı :D ben şööle bi iki saat 2fort takıldığım güleri hatırlıyorum. bide karqa nickini hatırlıyorum bak :D ulan ne zevkli oyundu ama harbici, kendi nickimi hatırlamıyom ama :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ah tct ah, delta force ile basladi(lokman abi nerdesin acaba...) tf'i yeniden yaratti, sonra her guzel sey gibi tarihin tozlu sayfalarina gomuldu.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 SNN de bi ara oynadım:) ama sayıllıdır max5 defa oynamışımdır..:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Öne çıkan mesajlar