Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TFC] eski team fortresscılardan kim kaldı? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne efsaneler söndü,sephiroth efendi..[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
bi aralar oynamıştım .skeletionknight mıydı neydi die birinin clanına girmiştim.foo fighter'dı nikim herhalde:)[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 12 Eylül 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
[Sw]Karqa
GE!Karqa
Karqa.SvD
Gods.Satyricon
Satyricon.teamtr (bi maç bile yapamadan dağılan milli takım hoho)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 26 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
Ben aklıma eserse bi yabancı sunucya girip 2fort ya da well de sniper show yapıyorum ecnebilere...

azıcık paslanmışım ama yinede yabancılara kuş uçurtmuyorum :D

abi sen uçan scoutlara headshot yaptığını sniperla 2 fortta adam vurduunu sölüyosun ulan bunu snn de 100 pingle yapamıyodun gavurlara 300 pingle nası yapıyosun ahaha[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
tabiri caizse eşşşşeeekl gibi oynardım . Gunumun neredeyse buyuk bolumunu alırdı . En sevdiğim bolum futbol topunu baseden base e goturduğumuz bolumdu . Ama eski olunca insan unutuyo :([signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Mesaj tarihi:
hey gidi lan sizde abarmışsınız olayı :D ben şööle bi iki saat 2fort takıldığım güleri hatırlıyorum. bide karqa nickini hatırlıyorum bak :D ulan ne zevkli oyundu ama harbici, kendi nickimi hatırlamıyom ama :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
ah tct ah, delta force ile basladi(lokman abi nerdesin acaba...) tf'i yeniden yaratti, sonra her guzel sey gibi tarihin tozlu sayfalarina gomuldu.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
  • Yeni Oluştur...