Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TFC] eski team fortresscılardan kim kaldı? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 12 Ağustos 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
said:
Prawler, 10 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
sen sus bakiim
bitch seni :P
Sen arada sırada girerdin zaten eskiden clandan clana atlardın arada

yok onu atarlardı o başkasına girerdi :D

atarlardı ? kendinle karıştrma da beni

ilk başladıımda tct den 1 sene pasif kaldm die çıkarılmştm ztn o temizlikte yengec filanda wardı. ki o zaman bilinçsizce oynuodk oynu

adam atılıo demiş komik şey seni[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
gecoh prawler tct ler heytt be ozledim valla sizle beraber oynamayı ne zamandır goremiyorum.

[W/W] zamanında baya oynamıstık sizle.hatta mix turnuvası olucaktıda sonra iptalmı oldu noldu bişiler oldu yarıda kalmıstır.[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
Biri benimi çağırdı ;) Flame-EYE tarafından öpüldünüz.Tüm kankalara selamlar saygılar.

eski seal,tg,jag,nwo,svd eyt be çok özledim ha tanıdığım herkesi (yani herkesi:P) öptüm.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Mesaj tarihi:
Benim arklar artık değişik şeyler oynuyor bkz

Paladin --> Homeworld son vrsn
Odeon --> PES 3 , Cs
McManaman --> Lineage 2 (Lol ode söyledi)
Ben de Starcraft[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Hepsine selamımı söylermisin screamer adamları en son uoda gördüm sonrada unuttuk birbirimizi:P[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.

[Bu mesaj flameeye tarafından 14 Ağustos 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ohoo seni icq'da görene kadar...
sen en iisi pm at veya yaz şuraya görelim neymiş..[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
hey allam komedi tiplemeler ya.
tct ise zaten kaale almamalı...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
said:
flameeye, 14 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
Hepsine selamımı söylermisin screamer adamları en son uoda gördüm sonrada unuttuk birbirimizi:P

Pala iile ben haftada 4 gün falan Frp oynuyoruz Odeon da kafededir onada sölerim ama Mc nerede bilemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
bu arada TR de server olsa full çekecek te, yabancı server muhabbeti yapıyorsunuz burda.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Alalala boyle bı topic vard ve ben de yıne yazı yazmıstım dıye hatırlıyorum burda ılgınc neyse

Eski DmC (Death Match Commandos) BlaCk karşınızda.[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...