screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yanlız dextra cevapsız kaldı günlerdir?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Eglenceli insanlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: BOccOB, 12 Ağustos 2004 19:33 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 10 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki: sen sus bakiim bitch seni :P Sen arada sırada girerdin zaten eskiden clandan clana atlardın arada yok onu atarlardı o başkasına girerdi :D atarlardı ? kendinle karıştrma da beni ilk başladıımda tct den 1 sene pasif kaldm die çıkarılmştm ztn o temizlikte yengec filanda wardı. ki o zaman bilinçsizce oynuodk oynu adam atılıo demiş komik şey seni[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Dextra, 11 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki: ben anlamadım hala adam kime ne demiş. erilim güzelim ben sana icq dan anlatrm ben olayı canlı yaşayan tek kişiyim :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Prawler, 10 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki: sen sus bakiim bitch seni :P Sen arada sırada girerdin zaten eskiden clandan clana atlardın arada işte son zamanları bilmiosn ... ewden oyniyamiynca öle arada giriodm mantıken :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gecoh prawler tct ler heytt be ozledim valla sizle beraber oynamayı ne zamandır goremiyorum. [W/W] zamanında baya oynamıstık sizle.hatta mix turnuvası olucaktıda sonra iptalmı oldu noldu bişiler oldu yarıda kalmıstır.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Biri benimi çağırdı ;) Flame-EYE tarafından öpüldünüz.Tüm kankalara selamlar saygılar. eski seal,tg,jag,nwo,svd eyt be çok özledim ha tanıdığım herkesi (yani herkesi:P) öptüm.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Benim arklar artık değişik şeyler oynuyor bkz Paladin --> Homeworld son vrsn Odeon --> PES 3 , Cs McManaman --> Lineage 2 (Lol ode söyledi) Ben de Starcraft[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hepsine selamımı söylermisin screamer adamları en son uoda gördüm sonrada unuttuk birbirimizi:P[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. [Bu mesaj flameeye tarafından 14 Ağustos 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ohoo seni icq'da görene kadar... sen en iisi pm at veya yaz şuraya görelim neymiş..[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yokmusunuz len yoksa nasıl olur!? kınıyorum esefle:P icq:105237718 msn:[email protected][signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya nwo ile karma maç ayarladm yaptk filan neyse maçtan sora bi tct diodu işte bana icq da tek tuşla hil yapıolrlr fln die[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hey allam komedi tiplemeler ya. tct ise zaten kaale almamalı...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi nası bilmezsn bu muhabetleri heryerde konuşuluodu herkes benm yerimde olmak istiodu aheuhau o anı canlı canlı yaşadaıımdan :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: flameeye, 14 Ağustos 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Hepsine selamımı söylermisin screamer adamları en son uoda gördüm sonrada unuttuk birbirimizi:P Pala iile ben haftada 4 gün falan Frp oynuyoruz Odeon da kafededir onada sölerim ama Mc nerede bilemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İcimde kaldı 2 ci kez yaıyorum BENDE VARIMMMMMMMM!!!! :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: BOccOB, 18 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: lol bitch herşeye bahanen var :D böölelerinden korkacaksın... yok aslında ya neyse[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Closer_to_Heaven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben x-cyclops, cok tfc serveri var steamde,nolucak alin bi orjinal half life oynayalim,ben yabanci serverlarda oynuyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yabancı adam gibi 2 server war ki onlara da ii oyuncu public için çok nadir girerdi. genelde karma maçlara katılıolr ki o da nadir adamlarn kendi özel serverları war anlaşp onlara giriolr[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arada TR de server olsa full çekecek te, yabancı server muhabbeti yapıyorsunuz burda.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ahah prawler kanka burdaki full ken oynuodk biz ;) artk insanlar oynamak için oraya girio :) irc kanalında bizim klanın bi ton yanbcı takılıodu :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 e adam olayı aşmış nie oynasınki ;) heralde yapmıolar yapmalarına gerek yokki ... ego tatmini yok onlarda eah[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 BU arada TFC botu vardır.Ben oynuyorum ;) Google'dan aratırsanız bulabilirsiniz.[signature][hline]Hoax® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Alalala boyle bı topic vard ve ben de yıne yazı yazmıstım dıye hatırlıyorum burda ılgınc neyse Eski DmC (Death Match Commandos) BlaCk karşınızda.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: -Mix-, 06 Temmuz 2004 00:44 tarihinde demiş ki: bende varım seal dan veya fbi dan Thundercat bi kayboluyon bi beliriyn karar ver yaf :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar