Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzerinde calistigim bir UO serveri

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

RaidenXelRu said:

Fili said:

wipe gelmezse darılırım. Başkalarına haksızlık olur.

Genel kani o yondeyse wipe ederim tabide 3 saatlik oynamanin pekte haksizliga yol acicagini sanmiyorum ya

Ben birkaç gün olur diye düşünmüştüm, 3 saatse çok da önemli olmayabilir de 3 saatlik beta da az değil mi?

Skill gain hızlarından da bahsedebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Siteyi release edince ordan client indirirsiniz, yanliz diablo releasi bu aksammiydi?

Evet Bu akşam üstü 5 (CET) de yeni sezon başlıyor.

3 Saatte kullanıcı tarafı çok bir şey göremez. Sadece sen "tamam server x kişi ile sorun olmadan çalışıyor" kısmını görebilirsin bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Bir dk yanliz zamanlama cok kotu oldu ya, Diablo releaseine denk gelmesi.. :D tamam ben dusunucem simdi napariz ne ederiz diye.
Belki 2-3 gunluk beta + beta tester reward verebilirim emek karsiligi

Sen ciddi ciddi Blizzard oyuncusunu komple servera falan cekeceğini sanmıyorsun dimi :D Bırak diabloyu falan gözünü seviyim aç işte altı üstü uo oynıcaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Biraz yukarıda şaka yollu sormuştum şimdi ciddi sorayım. Define avcılığı var mı? Nasıl?

Ciddi ciddi bu sorunun yanıtına göre geleceğim veya gelmeyeceğim.

yanlız ciddi bir konu bu craftlar nasıl para kazanacak SOS çıkması lazım çıkınca da işe yaraması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

sostizm said:

Biraz yukarıda şaka yollu sormuştum şimdi ciddi sorayım. Define avcılığı var mı? Nasıl?

Ciddi ciddi bu sorunun yanıtına göre geleceğim veya gelmeyeceğim.

yanlız ciddi bir konu bu craftlar nasıl para kazanacak SOS çıkması lazım çıkınca da işe yaraması lazım

Craftlarin para kazanmasi icin binbir cesit yol var. siteyi bitireyim her soruya cevap bulucaksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

bizde cozuldu :)

arkadaslar bu aksam serveri aciyorum ufak bir kitleye paticikte dahil, eger hersey yolunda giderse yarin release ederim. uzun bir suredir zaten test yapiyorum, sikinti olcagini zannetmiyorum

ya geçmiş postlara bakamadım da, bir sitesi falan yok di mi? akşam müsait olma şansım var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...