GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sizce Shadow Priest Nasıl? solo kasılabilecek bi karakter mi? yararları , zararları vs vs kısaca bi bilgi verirmisiniz bu class için.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baba class dir solo zor olacaktir ama pvpde iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Solodada iyidir canım yapma Skroce özellikle shadow tarafını bitirirsen shadow formla falan +%40 shadow dmg in oluyor bu sayede pain falan 100 e yakın vuruyor level 40 cıvarında , tek sorununuz mana hem heal hem dmg veren buyu atmak mana bırakmıyor adamda idareli olmak lazım partilerde falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 solo olmaz demedim ama zorlar bir hunter bir rogue gibi takilamazsin ya bence zevk meselesi beta sürecinde deneyin ama ben yine shadow priest derim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 shadowla nasi oynancani bilmek lazim. ama gelisirken discipline + holy gitmek lazim. daha sonra pvp ye baslarken shadow'a gecebilirsiniz talent'lari resetleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 priest i anladım ama "Shadow" nedir tam olarak orayı anlamadım shadow la horde olarak mı oynamak kaşdediliyor ??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 shadow talent larına verilmiş priest anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ister shadow ister holy priest'te solo yalan.. beta'da seçtim bi ara tecrübeyle de sabitledim.. hani yapılır da diğerlerine göre daha yavaş olur grinding vs.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Shadow spec.te shadow dmg veren buyulerin gelisiyo ; e tabi holy yani healing vb "holy" spellere agirlik veremiyosun... Shadow tab in en son skill i ise "shadow form" Bu formdayken sadece shadow spellere ulaşabiliyosun ; %15 fasla shadow dmg+ % az dmg yeme gibi bi mod ama heal falan atamiosun... Vamp. embrace harici kendini iyileştiremiyosun... Ama shadow moddan cikip heal atip geri donebilirsin ; bir nevi shape shifting(druid) olayi Bi çok 55+ priest yazısı okudum ve anladığım şu ; Tarzınıza göre seçin spec. i Her lvlda avantaj dez avantajı var hepsinin... Solo olarak shadow un daha etkili parti içindede holy talentlarin daha etkili olduu ama sonuçta olayın yeteneğe baktığı... Misal holy/disc bi priest yeteneksiz bi shadowdan daha hizli grind yaparken , shadow/herhangi spec bi priest yeteneksiz bi holy den daha iyi heal atabilir... Pvp de ise Shadow un tartisilmaz bi ustunlugü var ama Kalabalik Raid lerde ise Holy talentlar eziyor Bende daha hiç oynamadım ama 7846587345 yazı okudum anladıklarımı aktardım. Sonuçta muhim olan keyifle kendi stilinize gore oynayabileceginiz bi build secmek.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Açıkçası boss keserken 1 holy priest ve 1 shadow priest çok güzel kombinasyon oluyor. Gerektiğinde shadow formdan çıkıp heal atıyor. Bence priest çok güzel bir class ve pvpdede etkili.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hem solo hemde group'ta hic zorlanmazsiniz. Ayrica su an oyundaki tek yenilmeyen class diyebilirim.. Kabiliyetli ellerde shadow priest sadece olum makinasi diye tercume ediliyor :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bildiğiniz güzel Shadow Priest Talentlarını yazarmısınz?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben İki Ayrı 60 LvL Talent Dağıtımı Göstericem Hangisini Tavsiye edersiniz; 1.Talent Dağıtımı (SP) Discipline Talents (18 points) Silent Resolve - 5/5 points Reduces the threat generated by your damage spells by 20%. Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. Improved Inner Fire - 3/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 45%. Holy Talents (0 points) None Shadow Talents (33 points) Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. Mind Flay - 1/1 points Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. Shadow Reach - 3/3 points Increases the range of your Shadow damage spells by 20%. Vampiric Embrace - 1/1 points Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow damage you deal for 1 minute. Shadow Weaving - 5/5 points Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times. Darkness - 5/5 points Increases your Shadow spell damage by 10%. Shadowform - 1/1 points Assume a Shadowform, increasing your Shadow damage by 15% and reducing Physical damage done to you by 15%. However, you may only cast Shadow and Discipline spells while in this form. 2.Talent Dağıtımı Discipline Talents (15 points) Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%. Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. Holy Talents (0 points) None Shadow Talents (36 points) Blackout - 5/5 points Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds. Spirit Tap - 5/5 points Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 seconds. Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds. Mind Flay - 1/1 points Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed. Improved Psychic Scream - 2/2 points Reduces the cooldown of your Psychic Scream ability by 4 seconds. Shadow Reach - 3/3 points Increases the range of your Shadow damage spells by 20%. Improved Mind Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 2.5 seconds. Vampiric Embrace - 1/1 points Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow damage you deal for 1 minute. Silence - 1/1 points Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds. Shadow Weaving - 5/5 points Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times. Shadowform - 1/1 points Assume a Shadowform, increasing your Shadow damage by 15% and reducing Physical damage done to you by 15%. However, you may only cast Shadow and Discipline spells while in this form. Darkness - 5/5 points Increases your Shadow spell damage by 10%.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 shadow talentlari ağırlık seçildiği için heal büyüleri zayıg kaliyor shadowlarin yanında ama zayif dediysem kötü dğeil normal halinde.Fakat shadow form a geçtiğinizde heal lari vs kullanamıyorsunuz sadece shadowlari kullanabiliryorsunuz, shadowdan çıkınca yine normale dönülşüyor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bastan soyleyeyim oynamasi cok zor...Melee de tek savunmaniz 2 vurus dayanan shield ve fear....ama ben gayet keyif aliyorum hala bunun yaninda cok fazla utility var(di - MC ve MS gitti gidiyor...), ben 58 olana kadar acaip kastim, down time daha fazla diger classlara gore (mananin dolmasini beklemek)...su anda 1.1k kritik vuruyo buyulerim, roguelar 1.8k mageler 1.7k falan. Yani max damage olarak pek yaklasamiyosun onlara ama buyun kritik olarak 1.8k iyilestirince adamin verdigi butun hasar gidiyo... En buyuk dezavantaj butun HOLy line gidiyo shadow da, o yuzden combatin ortasinda normale donup kendini iyilestirmen gerekiyo. Ben su an yeniden baslasam ya paladin yada shaman olurum acikcasi...diger butun siniflar zayif kaliyo bu ikisinin yaninda. Gerci 60 paladin o kadar overpowered degil shaman kadar ama yinede hem plate hem heal hem shield uzun sure hayatta kaliyorsunuz... NOT:Priest ortalama 5-10 defa olur her instance da :) Heallar inanilmaz agro veriyor...bol bol olmek isteyenler icin mukemmel class :) Cagan 58 warsong/alliance Priest [Bu mesaj Cagan tarafından 29 Ocak 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cagan tarafından 29 Ocak 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Holy tree su an cok rezil, holy almak akil kari degil... %10 daha fazla iyilestirip, %300 yerine %280 agro alacam diye butun talentlari oraya doldurmak bitiriyor insani... Ayrica holy ile solo sansiniz -0- Akli olan paladin yada shaman oynasin.... Priest devamli nerf ediliyor bir dahaki nerf de 60'lik priest i birakip bende shaman olarak yeniden baslayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Benim için wow da 3 class vardır . Mage Rogue Priest ve Shadow priest cok kalite bir karakter olur.Kesinlikle çok iyi.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cagan resmen sövmüssün priestte abicim yawaş ne oldu yaw :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: mikado, 29 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Hem solo hemde group'ta hic zorlanmazsiniz. Ayrica su an oyundaki tek yenilmeyen class diyebilirim.. Kabiliyetli ellerde shadow priest sadece olum makinasi diye tercume ediliyor :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 simdi dogruya dogru, 1v1 soloda shaman haric kesemedigim adam yok, (arkadan invis iken vuran undead rogue disinda), hatta gecen gun 3 tane mob keserken 60 warrior saldirdi moblari kestikten sonra warrioru da hallettim :) ama ne yazikki pvp sadece 15-20 dakika yapiyorum geri kalan 4-5 saat boyunca diger zorluklari yasiyorsunuz...gruplarda 1 numarali istenen adamsiniz ama agro yiyip 10 defa olen baska class da yok grupta....(mage diyeceksiniz ama wipe olmamsi icin mage'i spam heal ile hayatta tuttmak lazim, o zaman da butun moblar priest i kucaklamaya geliyolar) o kadar heal etme, agro cekme, fade yap falan diyenlere sunu soyleyeyim...Strat. daki bosslar warriorlara 3-4k kiritik vuruyo, onu disinda AOE yapiyorlar, ben simdi warrior ve olmek uzere olan mage'i heal edince butun agro priest de oluyor (add'on mobs) yani oynamasi cok zahmetli.... en guzel yani daha oyunda ne bir bandaj yaptim nede bir yemek yedim...kendini iyilestirebilmek super bisi...ama onu shaman da yapiyo...ustune insta cast damage, ustune mail, ustune shield, ustune kiliclar, ustune totems, ama mana pool cok dusuk o yuzden dengeli (haha...lvl 60 priest 6.5k mana, bir rez 1.2k mana...lvl 60 shaman 4k mana, bir rez 500 mana....) WELCOME TO THE WORLD OF SHAMANCRAFT EDIT: bi de ustune self rez var shamanin, bi de ustune spirit wolf-combatta yapilabilen tek travel form oyunda) [Bu mesaj Cagan tarafından 29 Ocak 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cagan tarafından 29 Ocak 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ozaman şunu söyliyeyim grupta healer olmadan ilerliye bilir mi grup? healersız oynaya bilirlermiki?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 instancelarda priest olmadan birsey yapmak imkansiz, o yuzden herkes instance icin priest ariyor zaten....ama oynamasi zor oldugu icin cok az priest var piyasada. Yani cok specific priest'in gorevi: Heal in instance...ama bazen druidleri dusunup Allaha sukrediyorum iyiki priest yaratmisim diye..yazik druidlere yazik... 3 groupluk raid in stratholm: -can our group have priest? u can have druid... -no, we need him, u put couple more pallies in that group and u will be fine. -well, lets make our group all pallies then and kick druid -sry druid, maybe next time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Eternal, 29 Ocak 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Benim için wow da 3 class vardır . Mage Rogue Priest ve Shadow priest cok kalite bir karakter olur.Kesinlikle çok iyi. aynen ama sıralaması degisik bendede priest mage rogue derim.ama buna belki warriorda ekleyebiliriz yada paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence bi classın oynamaktaki zorlulugu zevkini arttırır bi dezavantaj degildir.tabi bu benim düsüncem sizleri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: lvl 60 shaman 4k mana, bir rez 500 mana....) lol? Sen shaman oyna ondan sonra konus arkadasim, teorilerle konusmak sacma ve gereksiz. Her lvl artisinda rez'deki gereksinimlerde artiyor. Lvl 55'te 1400 mana ile rez yapiyorsun. Ayrica self-rez 10 min rez sickness'in yaninda birde reagent istiyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. [Bu mesaj mikado tarafından 30 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mikado tarafından 30 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar