Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 TÜİK database'inden data çekmenin kolay bir yolu var mıdır? site burası: http://www.tuik.gov.tr/PreTabloArama.do?metod=search&araType=vt baya kullanışsız? form her seferinde kendini resetliyor, yıllara göre data çekerken özellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bir tanıdık bulup database ten çektireceksin. Mailleşme yolu ile daha rahat olabiliyor. Sana ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 google'a düşmeyelim, neyse hallettim sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Biz yazıyoruz, serverlarına pass veriyorlar istediğimiz veriler için, cillop gibi oluyor. Yalnız TUIK makro verilerde çöp direk. World Bank ya da PWT falan kullan derim ben. Arayüzleri falan da daha iyi. Onun haricinde mikro verisetleri inanılmaz iyi ama onları random adama satarlar mı ya da kaç kuruş isterler bilemedim. Hele bir de kar amaçlıysan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar