Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream PC $30,000

Editor

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Abi saçma bir konfig ki zaten, niye 7 kişiye PC kuruyoruz?

en iyi monitörler bile 144fps'de oynatabilirken, gidip su soğutmalı overlocklu i7, su soğutmalı overclocklu 3-4 titan X birleştirip test edip 3DMark rekoru kırmaya çalışanlar niye varsa, bu da o nedenden dolayı var.

sistemlerin sınırlarını test etme ve nasıl farklı işlerde bile çalışabilirliğini gösterme. amaç bu.

we do it because we can yani...

yoksa senin mantıkla git 7 tane playstation 3 al onlarla oyna, maliyet optimizasyonu da sağlanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

quixef said:

Abi saçma bir konfig ki zaten, niye 7 kişiye PC kuruyoruz?

en iyi monitörler bile 144fps'de oynatabilirken, gidip su soğutmalı overlocklu i7, su soğutmalı overclocklu 3-4 titan X birleştirip test edip 3DMark rekoru kırmaya çalışanlar niye varsa, bu da o nedenden dolayı var.

sistemlerin sınırlarını test etme ve nasıl farklı işlerde bile çalışabilirliğini gösterme. amaç bu.

we do it because we can yani...

yoksa senin mantıkla git 7 tane playstation 3 al onlarla oyna, maliyet optimizasyonu da sağlanmış olur.

Abi daha fps nedir Hz nedir bilmeden başkasının mantığı hakkında yorum yapmayın rica edeceğim.

O dediğin sistemlerin en azından bir fonksiyonu var, benchmarkı kırdım diye övünebilirsin, Crysis bilmemkaçı Ultra da 300 FPS ile oynadım diye övünürsün vs vs, ama bu sistem 7 tane R9 Nano yani 7 kişiye ortalama bir performans sunmak üzere dizayn edilmiş, saçma. Hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:
Abi daha fps nedir Hz nedir bilmeden başkasının mantığı hakkında yorum yapmayın rica edeceğim.

ben de yazılanları anlamaya zahmet etmeden kimin neyi bilip bilmediği konusunda böyle ahkamlar kesmeyin çok rica edeceğim.

7 tane nano ile 500 fps elde edip monitöründe bu performansı göremeyecek olman, 7 kişiye bölüp 60 fps'de oynatması "ortalama" performans anlamına gelmez.

adam güçlü bir bilgisayarın böyle bir şeyi kaldırabilecek olduğunu göstermiş.
"bu şekilde kullanın herkes böyle oynasın" diye göstermemiş bunu.
bir nevi "show off"
çok da anlaması zor değil oysa ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...