Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sağ kulaklığın sesi an itibariyle yok oldu. ne kadar jakla oynasam da hayata dönmüyor. Çok süper über anlamam bu işlerden ama az bi yapabilirim diye düşünüyorum. ilkokulda devre yapmışlığım var, evde priz değiştirmişliğim falan da var sdfg şu ya da benzeri bişeyi alsam şu yöntemle bağlasam tamir olmuş olur mu? hatunun söylediğine göre başta jakla oynayınca gidip geliyomuş, ama şu anda oynayınca da gelmiyo. halp :( zamanında mymemory'den 50 liraya mı ne almıştım, şimdi 45 dolar olmuş ebayde vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 iyi kulaklık mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yoo baya boğuk hatta sesi bence. o kadar ekolayzır ayarlayıp bişeyleri düzeltebilcek kadar bilgim de yok. ama evdeki tek çalışan kulaklık buydu, bu da bozulunca baktım en tamir edilebilir gibi olan yine bu. o yüzden bari dedim tamir etmeyi deniyim 50 lira eder ama 150 etmez eğer benim aldığım zamankine kıyas boğukluğu altedemedilerse beş sene olmuş alalı vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kulaklığın içindeki bobinde bir sorun yoksa sadece dış kablolama gg ise yapılabilir bir fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 deniyim o zaman bi. karaköyden herhangi bir 2rca to 3.5mm kablo alıp geçsem olur dimi, ille bu ebay'dekini almama gerek yok? kütletirim rcaları keskiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Olmadı ben alabilirim onu, bi'şey denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi iki guide daha baktım da baya kolay görünüyo ya, bi lehim şeysine ihtiyacım var sadece o da komşuda var. şansına küs artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar