Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ad-hoc / due diligence işi var. 4-5 hafta sürecek, 1-2 kişi daha var benimle çalışacak... baya zorlar diye düşünüyorum, ama bu işe baya ihtiyacım var. her konuda anlaştık, sadece parayı düşün bana söyle dedi arkadaş. şimdi gerçekten bu işe ihtiyacım var + karşı tarafın da net ihtiyacı var çalışmama. dolares +2.90, iş için $15k-$20k kafadan alıcak şirket. 5000-6000TL uygun mudur veya arkadaş kontejyanından 3500-4000TL mi diyeyim? (due diligence ama finans kısmını başkası yapıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Kendine saatlik/gunluk bi ucret belirle, sonra 5 hafta ne kadar ediyo onu hesapla, o kadar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hmm biraz düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yani hesaplayıp zaten yazdım yukarıda $7,5 x (10saat x 5gün) x 4 hafta = $1500 saatimi $7,5 olarak hesaplamak koydu zaten o yüzden soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 projenin iş yüküne bağlı zor olcak diyorsun... ben normalde bir program olsun ERP veya CRM farketmez Database işlemleri yapacaksam saati 80$ kesiyorum. Ha haftalık kesin iş olunca hatta 5Hafta fiyat düşer illaki ama yani 7$ az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 dolar olarak az geliyo da, tl'ye cevirince de az geldi simdi yazarken asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yazılım sektörü $ üzerinden mi çalışıyor neden € değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Ben saatine hep 200$ veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Masakari said: Ben saatine hep 200$ veriyorum. duj dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 şirket iş için 15k dolar kazansın ve üç kişiyseniz şöyle düşünelim. şirket yabancıysa ve birazcık kanlıysa işin 2/3 kısmını alacaktır diyelim. yani size 15/3 5k dolar kalsın. üç kişinin sorumluluğu yükü eşitse adam başı 1666 dolar yapar (aşağı yukarı yuvarla) değilse kafana göre bölebilirsin. şirket yerli ve kansız ise, veya yabancı ama türk kansızlığını benimsediyse, 1/3 oran 1/9'a kadar düşebiliyor :) herhangi bir işin cünyırı muamelesi görecekseniz adam başı 500 dolar vermek istiyoduk biz??? diyebilirler. veya öyle demeyip, senin mütevazi bin dolarına bile PAĞALIYMIŞ BY€S çekebilirler. arkadaşının da bu zincirdeki seviyesi falan da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 şirket türk ~$1350 anlaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kısmen ucuza gitmişsin, ama yine de iş yapmak iyidir bu devirde her türlü. istediği fiyatı ittirebilen az zaten. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Şirket 15 K USD alıyorsa, gayet normal aldığın para. Bu arada parayı nasıl alıyorsun ? Açıktan mı, yoksa adamalara fatura mı keseceksin ? 1350 USD net mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar