Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnterin Amacı Ne?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnterin amacı ne. Takım heyecan yaşamak istiyor galiba. Yada bunlar manyakmı? 20 maçta 15 beraberlik sanırım.

Napıp ne edip beraberliğie getiriyorlar macı. 3-1 öne gecıyorlar. 2 tane olmadık gol yıyorlar 3-3. Juventus gibi takıma 2-0 yenılıyorlar. son 10 dakka 2 gol atıyorlar, uzatma dakkalarında penaltıları verılmıyor vs vs . takım çok garip. Sienadan son dakka gol yiyorlar. macın bitmesine 1 dakkadan az var ( uzatmalar dahil) adam gidiyor manyak bir baskı hemen gol geliyor. maç 2-2 . ( bu maçta penaltıdan bile gol atamadı inter,) İtalya ligini şampiyon olmadan namağlup bitirmeye mi çalışıyorlar?[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
ligden cok dunya tarihinde diye dusunuyorum. ama ikinci devrenin yarisindan sonra bastirip uefa $ampiyonlar ligi falan yapicaklar diye dusunuyorum. gercekten guclu kadrolari var bence bilerek boyle yapiyorlar.[signature][hline]Uo`ya geri sayim:
6 ay
Mesaj tarihi:
walla inter böle namalup olcaksa hiç olmasın :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
beter olsun inter!
Bütün bunların nedeni martins lanetidir o giderse takım düzelecek buraya yazdim :-)

Şaka bir yana bu kadar iyi bir kadro ile nasıl 14 beraberlik?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
inter berabere juventus 1-0 olsun bizim olsun mantiginda.
italya ligi garip.regina mesela surunuyor.iyi takimlara gelince sanki bir dunya karmasi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
Bakın işte.Galatasaray için kadro iyi değil diyip duruyorlar ama kadrosu olan herkes de oynayamıyor gerçi ora italyan ligi bura Türkiye ligi ama durum bu[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
Mesaj tarihi:
inter berabere kaldığı 15 maçın 5 ınden galibiyet, 2 sinden beraberlik ve 8 ınden mağlubiyetle ayrılsaydı puan şuankı puanından 2 puan daha yüksek olurdu ama teknik direktörü 8 mağlubiyetten dolayı kesın yollarlardı
şimdi neden tuttuklarına aklım ermiyo[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
bizdede del bosque yarim senedir duruyo hala gondermediler :P gonderselerde pek bisey olmicakya. neyse[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
olemix dışında inter.. cık cık cık..
o kadroyla nası böle bi durumdalar anlamak imkansız. martins, adriano, recoba, davids, veron, stankoviç..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Mesaj tarihi:
bu hafta atalantayı yenemezlerse asıl ozaman rezil olucaklar ama atalanta biönceki turda juventusu eledi bu sezon kupanın flaş ekibi bence interide deviricek gibime gelio[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
gs de namağlup bitirmişti ama şampiyon olamamıştı[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
galatasaray'ın namağlup 2. olmuşluğu vardır (1985-86 sezonu). inter de bu yolda ilerliyo işte[signature][hline]kender on the roof

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 26 Ocak 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tek namağlup şampiyon bjk
onun dışında ligi gs nınde fenerınde namağlup bitirmişliği var sanırım[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...