Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün siparişleri alıyım yarın kargoya veririm istanbul içi 1-2 gün dışı 3-4 gün içinde elinizde olur :) tabi bu kadar süre sabredebilirseniz :)
Mesaj tarihi:
peki avaturk'te flan 11 subatta dagitimina baslayaci soylenilen 100 milyon yakindi sanirim onu aldigimiz zaman, beta server kapanmis mi olacak? ayrica o satilan mi gerecek oynamak icin gercek serverda?
Mesaj tarihi:
nasi ya lol ?
adam 5 milyona ,çekicek 2.5gb onu yazicak 4 cd ye bide sana 5 milyon kargo parasi verip yollayacak yani ? bunu bekliyosun ?

oha.
Mesaj tarihi:
valla bunaldım bende acayip .anadolu yakasındaysan kalkıp geliorum şimdi yok sıyırcam kafayı herhalde ama bana sadece tome3 dosyası lazım da neyse alırım hepsini farketmez sadece koordinatlarını belirt ısınlanayım oraya[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
Beyler istanbul içi WoW isteyenler Ataköy 5.kısım Emlakkonut İlköğretim okulunun önündeki otobüs durağına 4 cd ile gelip ayrıeten 5 milyona Wow a sahip olabilirler :)

Taksimden 71T (Halk Otobüsü),72T (belediye) otobüsleri tam okulun önünde indiriyor.
Eminönündende cami önündeki duraktan kalkan 81T ile gelebilirsiniz..

almak isteyenler [email protected] a mail atsınlar tel. i veriyim gelince bi mesaj atarsanız size gelip cdleri veririm :)
  • Yeni Oluştur...