Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet beyler wow cd 5 milyon :) kargo sizden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 otobüsle gönder hemen bugün 10milyon vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bugün siparişleri alıyım yarın kargoya veririm istanbul içi 1-2 gün dışı 3-4 gün içinde elinizde olur :) tabi bu kadar süre sabredebilirseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakobra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaslar cahilligimi bagislayin, bu oyunu oynayabilmek icin orijinal almak gerekli degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet ama bu oyunun beta sürümü.. Bunun için siteden account alman ve oyunu indirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakobra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 peki avaturk'te flan 11 subatta dagitimina baslayaci soylenilen 100 milyon yakindi sanirim onu aldigimiz zaman, beta server kapanmis mi olacak? ayrica o satilan mi gerecek oynamak icin gercek serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 nasi ya lol ? adam 5 milyona ,çekicek 2.5gb onu yazicak 4 cd ye bide sana 5 milyon kargo parasi verip yollayacak yani ? bunu bekliyosun ? oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 oyunlara 2-3 m veriyorsunuz tanesine 4 cd 5 milyon kopya oyun almaya kalksan alamassin o paraya. neyse[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 nerde oturuyorsun hemen alıyorum ! ben gazimahallesindeyim istersen evine de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla bunaldım bende acayip .anadolu yakasındaysan kalkıp geliorum şimdi yok sıyırcam kafayı herhalde ama bana sadece tome3 dosyası lazım da neyse alırım hepsini farketmez sadece koordinatlarını belirt ısınlanayım oraya[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Düm akşam CDyi buldu ya o yüzden beğenmiyor hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler istanbul içi WoW isteyenler Ataköy 5.kısım Emlakkonut İlköğretim okulunun önündeki otobüs durağına 4 cd ile gelip ayrıeten 5 milyona Wow a sahip olabilirler :) Taksimden 71T (Halk Otobüsü),72T (belediye) otobüsleri tam okulun önünde indiriyor. Eminönündende cami önündeki duraktan kalkan 81T ile gelebilirsiniz.. almak isteyenler [email protected] a mail atsınlar tel. i veriyim gelince bi mesaj atarsanız size gelip cdleri veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 msn yok mu ? + ben cd yi nerden bulcam :D 10 veriyim anlaşak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 msn adresimde verdiğim maille aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elralender Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Abi eer izmire de gönderiosan hemen talibim msn adresim [email protected] yaln1z hemen cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 4cd+5 ytl?ama tabi 4 cd kopyalamak cok agır bi is iscilik parasıda önemli o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sana 10 kuruşluk cdlerden aldm olur dmi?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 :) olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya bert mesaj attık cevap dönmedin bize cebini versene nası ayacagız seni ben sana emailde attım bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 msn -----> [email protected] şimdi online ım konuşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bert ben isteyim msn burda yok tel acayım sana tel versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mailine şimdi cevap yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tamam ok yarın 1 de ordayım ama ekmezsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ayıpsın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tamam yarın 1 de duraktayım görüşürüz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar