boranbasar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Urun baska bir urunun yaninda hediye olarak geldi. Ihtiyacim yok, kutusunda acilmamis olarak duruyor. Vatan Bilgisayar'da 1199 TL ye satiliyor, ben en ucuz Teknosa'da 900 TL ye indirimli buldum. 800 TL mantikli duruyor. Istanbul ici elden teslim edebilirim, sehir disi havale sonrasi karsi odemeli gonderirim. Urun ile ilgili bilgi icin asagidaki linke bakabilirsiniz, bendeki cihaz kutusunda oldugundan kutunun fotografini koymadim (:P) http://www.vatanbilgisayar.com/lg-lhb675-x-boom-tower-1000w-3d-blu-ray-42-kanal-hdmi-bluetooh.html
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 çok güzel alet de şunu kullansam dört yanımdaki komşular topluca linç ederler herhalde beni. nalet olsun apartman hayatına
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ahmedinejad said: çok güzel alet de şunu kullansam dört yanımdaki komşular topluca linç ederler herhalde beni. nalet olsun apartman hayatına Vatanda cihazı her gördüğümde komşular geliyor aklıma... Kesin kavga ederim...
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 satıs baltalamıcam da 5+1 sistemler icin kucuk hoparlorler gayet temiz ses kalitesine sahipken ve surround imkanı varken, bu kadar buyuk urunleri ev icin neden tasarlarlar acaba? imkanı yok sunu evime sokmam yani, komsu vb sorunum da yok. lg'nin farklı bir ses sistemini kullanıyorum.
boranbasar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Belki bizim evler kadar salonu olanlar vardir :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 salon buyuk de olsa goruntu cirkin geliyo bana, minimalist adamım biraz. degistirmek istesen atacak yer bulamazsın :)
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 almancı evleri için özel tasarlanmış bu resmen.
Öne çıkan mesajlar